Vyhrajte funkcemi nadupané Xiaomi Mi 11 v naší nové soutěži!

Vyhrajte funkcemi nadupané Xiaomi Mi 11 v naší nové soutěži!
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • V nové soutěži si zahrajeme o novinku od Xiaomi, konkrétně o model Mi 11
  • Soutěž bude trvat 8 dnů a následně vám představíme soutěž novou

8 dnů uteklo jako voda a máme tu v pořadí již pátou soutěž. Dnes hrajeme o produkt značky Xiaomi. Konkrétně se můžete těšit na špičkovou novinku, model Mi 11, který nabídne elegantní design i špičkové vnitřnosti.

A co je Xiaomi Mi 11 vlastně zač? Jedná se o vůbec první telefon s procesorem Snapdragon 888. Současně láká na špičkový AMOLED displej s velmi jemným rozlišením a 120Hz obnovovací frekvencí. Potěší také podpora rychlého drátové i bezdrátového nabíjení

mobilenet.cz slaví - vyhrajte nadupadné Xiaomi Mi 11

Jak hrát a vyhrát?

Je to snadné, jako vždy. Stačí odpovědět na dvě soutěžní otázky, doplnit své kontaktní údaje a pak už jen čekat. Soutěž bude trvat 8 dnů, od od 2. 4. 20:00 hod. do 9. 4. 2021 19:59 hod. Poté soutěž ukončíme a vyhodnotíme. Abyste nepřišli o žádnou novinku ve spojení s naším soutěžním maratonem, doporučujeme sledovat naše sociální sítě, primárně Instagram, kde si nás přidejte. Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěží serveru mobilenet.cz, která naleznete zde.

Odpovědi na otázky, které se váží k historii serveru mobilenet.cz, hledejte v článcích, které jsme pro vás připravili v uplynulých týdnech. Pokud si je chcete zobrazit v kompletní podobě, využijete banner na konci stránky, kde je naleznete všechny pohromadě. Odpověď na otázku k produktu hledejte na stránkách výrobce.

Soutěžní formulář



Pokud se vám soutěžní formulář nezobrazuje, případně se zobrazuje chybně, využijte tento odkaz.

Ať vám už žádná novinka neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!