Vyhrajte Realme 8 Pro v naší poslední výroční soutěži

Vyhrajte Realme 8 Pro v naší poslední výroční soutěži
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • V poslední výroční soutěži si zahrajeme o novinku od Realme, model 8 Pro
  • I dnešní soutěž bude trvat 8 dnů

Je to tu! Závěr našeho výročního maratonu, který jsme odstartovali 21. 2. 20:00 hod. Čas ale letí a máme tu poslední soutěžní kolečko, tentokrát o produkt značky Realme. Konkrétně si zahrajeme o model 8 Pro.

Realme 8 Pro je sympatický telefon s výkonným hardwarem a 108Mpx fotoaparátem. Výhodou je rovněž kvalitní AMOLED panel či dlouhá výdrž s podporou rychlého nabíjení.

mobilenet.cz slaví - Vyhrajte realme 8 Pro se 108Mpx fotoaparátem

Jak hrát a vyhrát?

Je to snadné, jako vždy. Stačí odpovědět na dvě soutěžní otázky, doplnit své kontaktní údaje a pak už jen čekat. Soutěž bude trvat 8 dnů, od 18. 4. 20:00 hod. do 25. 4.2021 19:59 hod. Poté soutěž ukončíme a vyhodnotíme. Abyste nepřišli o žádnou novinku ve spojení s naším soutěžním maratonem, doporučujeme sledovat naše sociální sítě, primárně Instagram, kde si nás přidejte. Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěží serveru mobilenet.cz, která naleznete zde.

Odpovědi na otázky, které se váží k historii serveru mobilenet.cz, hledejte v článcích, které jsme pro vás připravili v uplynulých týdnech. Pokud si je chcete zobrazit v kompletní podobě, využijete banner na konci stránky, kde je naleznete všechny pohromadě.

Soutěžní formulář



Pokud se vám soutěžní formulář nezobrazuje, případně se zobrazuje chybně, využijte tento odkaz.

Ať vám už žádná novinka neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!