Vyhrajte robotický vysavač LG a zapomeňte tak na starosti s vánočním úklidem

Podzimní nadílka soutěží
Vyhrajte robotický vysavač LG a zapomeňte tak na starosti s vánočním úklidem
  • mobilenet.cz pokračuje v podzimní nadílce soutěží
  • Ve čtvrtém kole máte možnost vyhrát skvěle vybavený robotický vysavač
  • Díky nízké hlučnosti, dlouhé výdrži, vysokému výkonu a snadnému ovládání přes smartphone udělá radost každému
  • Stačí odpovědět na čtyři otázky a mít trochu štěstí

Pravidelný úklid podlah 3× týdně sice výrazně eliminuje množství prachu, drobků a chlupů z domácích mazlíčků, ale kdo na něj má reálně čas? Odpověď je HOM-BOT Turbo+. Pomocník z dílny LG zajede pod postel, skříně nebo pohovku, tedy všude tam, kde se s běžným vysavačem uklízí hůře. Díky svému tvaru a umístění bočních kartáčů si poradí s nečistotami, které se usazují v rozích místností. HOM-BOT Turbo+ je vybaven i inteligentní navigací, díky které se snadno vyhýbá překážkám.

Velmi kvalitní 14,4V Li-Ion baterie vydrží zhruba 100 minut intenzivního vysávání a když vysavač přeci jen nestihne vše vysát, po nabití se vrátí a místnost douklidí. Hom-Bot Turbo+ je vybaven Wi-Fi připojením a aplikací LG Smart ThinQ, která slouží k ovládání na dálku pomocí chytrého telefonu pro bezstarostný úklid kdykoliv a odkudkoliv. O výkon, a tedy kvalitní úklid, se stará chytrý invertorový motor.

LG VR9627PG

Technologie Dual Eye 2.0 automaticky vypočítává intenzitu světla a skenuje strop. Je tak schopna mapovat místnost i minimalizovat bloudění robotického vysavače. Následně se po místnostech automaticky pohybuje v nastaveném režimu. Na výběr jsou různé módy vysávání pro dosažení maximální účinnosti úklidu. Nádoba na prach je velmi snadno vyjímatelná shora vysavače, lze tak jednoduše vyprázdnit. Naplánovat si úklid na určitý čas nebo spustit vysávání na dálku je u tohoto modelu samozřejmostí.

Pokud vás předchozí odstavce navnadili, máme pro vás dobrou zprávu. V dnešní soutěži hrajeme právě o robotický vysavač Hom-Bot Turbo+, který do soutěže věnovala společnost LG.

Jak hrát a vyhrát?

Je to jednoduché, stačí odpovědět na tři soutěžní otázky. Pokud budete mít štěstí, za pár dní vylosujeme právě vás!

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!

Soutěž probíhá od 4. 12. 2017 16:00 hod. do 10. 12. 2017 23:59 hod. Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěže.

Soutěžní otázky

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze