Vyhrajte Motorolu Moto G100 (s bonusem) v naší předposlední výroční soutěži

Vyhrajte Motorolu Moto G100 (s bonusem) v naší předposlední výroční soutěži
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • V nové soutěži si zahrajeme o novinku od Motoroly, model Moto G100
  • Soutěž bude trvat 8 dnů a následně vám představíme soutěž novou, tentokrát již poslední

Náš soutěžní maraton se pomalu ale jistě blíží do svého finále! V předposlední soutěži si zahrajeme o Motorolu Moto G100 a k tomu jako dárek sluchátka Motorola Escape 220.

Motorolu jsme otestovali, a tak známe všechny její klady. Moto G100 vypadá skvěle, je skvěle vybavená a navíc, vy ji můžete mít díky naší soutěži zcela zdarma. A to je nabídka, která se neodmítá.

mobilenet.cz slaví - vyhrajte výkonnou Motorolu Moto G100

Jak hrát a vyhrát?

Je to snadné, jako vždy. Stačí odpovědět na dvě soutěžní otázky, doplnit své kontaktní údaje a pak už jen čekat. Soutěž bude trvat 8 dnů, od od 10. 4. 20:00 hod. do 17. 4. 2021 19:59 hod. Poté soutěž ukončíme a vyhodnotíme. Abyste nepřišli o žádnou novinku ve spojení s naším soutěžním maratonem, doporučujeme sledovat naše sociální sítě, primárně Instagram, kde si nás přidejte. Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěží serveru mobilenet.cz, která naleznete zde.

Odpovědi na otázky, které se váží k historii serveru mobilenet.cz, hledejte v článcích, které jsme pro vás připravili v uplynulých týdnech. Pokud si je chcete zobrazit v kompletní podobě, využijete banner na konci stránky, kde je naleznete všechny pohromadě.

Soutěžní formulář



Pokud se vám soutěžní formulář nezobrazuje, případně se zobrazuje chybně, využijte tento odkaz.

Ať vám už žádná novinka neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!