Vyhrajte Nokii G20 v naší nové soutěži

Vyhrajte Nokii G20 v naší nové soutěži
Fotografie: Nokia
  • V souvislosti s dnešním mobilecastem vyhlašujeme soutěž o Nokii G20
  • Ta se chlubí špičkovou výdrží na nabití a také slušnou podporou od výrobce
  • Ten, kdo se zúčastní v rámci konání mobilecastu, bude mít šanci na výhru větší

Ani u příležitosti dnešního vysílání pořadu mobilecast #209 vás neochudíme o možnost soutěžit o hodnotný produkt. Ten věnovala společnost Nokia, konkrétně se jedná o smartphone G20. Nabídne opravdu dlouhou výdrž, problémem nemusí být ani 3 dny a můžete se těšit i na dlouhou podporu od výrobce, co se aktualizací týká.

Ti, kteří na soutěžní otázku správně odpoví v rámci vysílání mobilecastu #209, budou mít šanci na výhru větší!

Jak hrát a vyhrát?

  1. Budeme rádi za odběr na našem YouTube kanále!
  2. Dnes, tedy v úterý 24. 8. 2021 od 17:00 hod. sledujte živě na náš pořad mobilecast na našem YouTube kanále, nebo přímo v článku na mobilenet.cz. V rámci pořadu vyhlásíme soutěžní otázku. Kdo nestihne živý přenos, na YouTube bude k dispozici, jako vždy, i záznam.
  3. Svou odpověď na soutěžní otázku vyplňte do formuláře níže. Pokud to stihnete v průběhu živého vysílání mobilecastu, zapíšeme vás do slosování pětkrát, budete tak mít mnohem vyšší šanci vyhrát. Je to odměna za to, že nás sledujete živě.
  4. Počkejte si na slosování a vyhlášení vítěze, kterého vyhlásíme na webu příští týden a bude kontaktován také e-mailem.

Soutěž probíhá od 24. 8. 2021 17:00 hod. do 3. 9. 2021 23:59 hod.. Výhrou je Nokia G20. Nezapomeňte si pročíst také kompletní kompletní pravidla soutěže, která naleznete zde.

Soutěžní formulář

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!