Vyhrajte Nokii 2.4 v naší nové soutěži!

Vyhrajte Nokii 2.4 v naší nové soutěži!
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • V dnešní soutěži můžete získat Nokii 2.4 s velkým IPS displejem
  • Stačí odpovědět na jednoduchou soutěžní otázku, kterou se dozvíte v rámci vysílání dnešního mobilecastu

Ani u příležitosti dnešního vysílání pořadu mobilecast vás neochudíme o možnost soutěžit o hodnotný produkt. Ten věnovala společnost Nokia, konkrétně se jedná o model 2.4, který se pyšní opravdu velkým displejem. To aby se vám mobilenet.cz četl pohodlněji na velké obrazovce.

Ti, kteří na soutěžní otázku správně odpoví v rámci vysílání mobilecastu #192, budou mít šanci na výhru větší!

Jak hrát a vyhrát?

  1. Budeme rádi za odběr na našem YouTube kanále!
  2. Dnes, tedy v úterý 29. 12. 2020 od 17:00 hod. sledujte živě na náš pořad mobilecast na našem YouTube kanále, nebo přímo v článku na mobilenet.cz. V rámci pořadu vyhlásíme soutěžní otázku. Kdo nestihne živý přenos, na YouTube bude k dispozici, jako vždy, i záznam.
  3. Svou odpověď na soutěžní otázku vyplňte do formuláře níže. Pokud to stihnete v průběhu živého vysílání mobilecastu, zapíšeme vás do slosování pětkrát, budete tak mít mnohem vyšší šanci vyhrát. Je to odměna za to, že nás sledujete živě.
  4. Počkejte si na slosování a vyhlášení vítěze, kterého vyhlásíme na webu příští týden a bude kontaktován také e-mailem.

Soutěž probíhá od 29. 12. 2020 17:00 hod. do 3. 1. 2021 23:59 hod. Výhrou je smartphone Nokia 2.4 Nezapomeňte si pročíst také kompletní kompletní pravidla soutěže, která naleznete zde.

Soutěžní formulář

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!