Vyhrajte Nokii 5.3 v naší nové soutěži...

Vyhrajte Nokii 5.3 v naší nové soutěži...
Fotografie: Nokia
  • I v dnešním vysílání mobilecastu můžete soutěžit o hodnotnou cenu
  • Tentokrát vám nabízíme možnost zasoutěžit si o Nokii 5.3 s povedeným designem, navíc hned se 4 fotoaparáty na zadní straně
  • Pokud se zúčastníte v průběhu trvání mobilecastu, vaše šance na výhru se zvýší

Ani u příležitosti dnešního vysílání pořadu mobilecast vás neochudíme o možnost soutěžit o hodnotný produkt. Ten věnovala společnost Nokia, konkrétně se jedná o smartphone s modelovým označením 5.3, který se pyšní velkou kapacitou baterie, 4 fotoaparáty na zadní straně a také povedeným designem. Ani dnes vás nebudeme trápit složitostmi, snadnou soutěžní otázku vyhlásíme hned na začátku pořadu.

Ti, kteří na soutěžní otázku správně odpoví v rámci vysílání mobilecastu #190, budou mít šanci na výhru větší!

Jak hrát a vyhrát?

  1. Budeme rádi za odběr na našem YouTube kanále!
  2. Dnes, tedy ve čtvrtek 26. 11. 2020 od 17:00 hod. sledujte živě na náš pořad mobilecast na našem YouTube kanále, nebo přímo v článku na mobilenet.cz. V rámci pořadu vyhlásíme soutěžní otázku. Kdo nestihne živý přenos, na YouTube bude k dispozici, jako vždy, i záznam.
  3. Svou odpověď na soutěžní otázku vyplňte do formuláře níže. Pokud to stihnete v průběhu živého vysílání mobilecastu, zapíšeme vás do slosování pětkrát, budete tak mít mnohem vyšší šanci vyhrát. Je to odměna za to, že nás sledujete živě.
  4. Počkejte si na slosování a vyhlášení vítěze, kterého vyhlásíme na webu příští týden a bude kontaktován také e-mailem.

Soutěž probíhá od 26. 11. 2020 17:00 hod. do 29. 11. 2020 23:59 hod. Výhrou je smartphone Nokia 5.3. Nezapomeňte si pročíst také kompletní kompletní pravidla soutěže, která naleznete zde.

Soutěžní formulář

Pokud se vám soutěžní formulář nezobrazuje, využijte tento odkaz.

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!