Vyhrajte ASUS ZenFone Max Plus M1 v naší nové soutěži

4
Vyhrajte ASUS ZenFone Max Plus M1 v naší nové soutěži
  • Tenké rámečky a trendový poměr displeje 18:9, takový je Max Plus M1, který můžete vyhrát v naší další zajímavé soutěži
  • Stačí zodpovědět tři jednoduché otázky a mít trochu toho štěstí

Nový ZenFone Max Plus (M1) je prvním smartphonem od ASUSu s 5,7palcovým Full View displejem o poměru stran 18:9 a Full HD+ rozlišením v kompaktním kovovém těle. Zásluhou tenkých rámečků nejsou jeho celkové rozměry větší než standardní 5,2palcové smartphony. Jelikož jde o člena rodiny Max, je samozřejmostí i dlouhá výdrž baterie – zde o kapacitě 4 130 mAh. Nechybí ani užitečná funkce rychlého nabíjení.

Soutěž o ASUS ZenFone Max Plus M1

O kvalitní fotky se postará duální 16Mpx zadní fotoaparát. Hlavní kamera je vybavena objektivem se světelností f/2,0 a systémem automatického ostření pomocí fázové detekce, který dokáže zaměřit pohyblivé objekty rychlostí 0,03 sekundy. Sekundární 120° širokoúhlý fotoaparát se zorným polem o 200 % širším, než je obvyklé, umožní vytvářet dokonalé panoramatické či skupinové záběry.

ASUS ZenFone Max Plus (M1)

Kovový švihák se štíhlým tělem a elegantním designem myslí i na MAXimální bezpečnost. Obligátní snímač otisků prstů na zadní straně smartphonu totiž doplňuje funkce odemknutí pomocí rozpoznání obličeje, což v této třídě zatím rozhodně není standardem. Zaujal vás tento elegantní balíček? Pokud ano, máme pro vás dobrou zprávu, za pár dní může putovat přímo k vám domů!

ASUS ZenFone Max Plus (M1) – hlavní přednosti

  • 5,7palcový Full View displej o poměru stran 18:9 s Full HD+ rozlišením
  • kovové tělo s předním sklem se 2.5D zakřivením
  • procesor MediaTek 6750T a 3 GB paměti RAM
  • vysokokapacitní 4 130mAh baterie s možností rychlého dobíjení
  • snímač otisků prstů v kombinaci s funkcí rozpoznání obličeje
  • dva sloty na SIM karty + 1 samostatný slot na microSD kartu

Jak hrát a vyhrát?

Je to jednoduché, stačí odpovědět na tři jednoduché soutěžní otázky. Pokud budete mít štěstí, za pár dní vylosujeme právě vás! Správné odpovědi hledejte na oficiálních stránkách společnosti ASUS.

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!

Soutěž probíhá od 26. 3. 2018 09:00 hod. do 1. 4. 2018 23:59 hod. Nezapomeňte si pročíst také kompletní kompletní pravidla soutěže.

Soutěžní otázky

Diskuze ke článku
Vítek Pergler
Vítek Pergler
Který údaj mám brát, jako relevantní?
Asus- "až 80% displeje"
GSM a jiné servery - "75,3%"
Pavel Havelka
Pavel Havelka
Dobrý den,
pro účast v soutěži stačí zodpovědět správně otázky, uvést mail, napsat jméno a příjmení?
Z bodu č.4 v pravidlech soutěže si vykládám, že mám ještě potvrdit účast, vyplnit osobní údaje a souhlasit se zpracováním osobních údajů. Pokud to zahrnuje jen mail, jméno a příjmení, tak vše ok :).

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze