Vyhraj a buď šik s parádní novinkou Vivo X80 Lite

Vyhraj a buď šik s parádní novinkou Vivo X80 Lite
Fotografie: Vivo

Nový smartphone Vivo X80 Lite, který právě teď vstoupil na tuzemský trh je aktuálně k dispozici za 9 999 Kč. Vychází z jednoho z nejlepších mobilů současnosti, modelu X80 Pro.

Vivo X80 Lite vyniká unikátním 64 Mpx zadním fotoaparátem s optickou stabilizací obrazu, která minimalizuje rozmazaný efekt a zvládne i delší dobu expozice.Zamilují si ho všichni uživatelé toužící po naprosto dokonalých fotkách a videích. Díky celé řadě fotografických režimů je možné smartphone přizpůsobit prakticky jakékoliv situaci a přiblížit se kvalitou svých snímků o krůček blíž práci profesionálního fotografa.

Pozadu nezůstanete ani v případě, že jste zvyklí pořizovat si selfie v přírodě nebo na setkání s přáteli. Přední 50Mpx fotoaparát s automatickým ostřením a doplňkovým režimem Noční portrét dokonale zachytí vaše fotky a videa bez ohledu na denní či noční dobu.

Vivo X80 Lite

Nejen fotkami živ je člověk, a proto je vivo X80 Lite vybaven výkonným procesorem MediaTek a rychlou operační pamětí. Díky této kombinaci spustíte i ty nejnáročnější aplikace a hry bez zbytečného zdržování. Třešničkou na dortu je pak rychlé 44W nabíjení FlashCharge, díky kterému zvládnete zabudovanou 4 500mAh baterii nabít z nuly na 60 % výdrže už za půl hodiny.

Jak hrát a vyhrát?

Pokud chcete ulovit ty nejkrásnější fotky a videa s novým smartphonem, stačí zodpovědět jednu soutěžní otázku. Soutěž trvá od 22. 9. 2022 10:00 hod. do 2. 10. 2022 23:59 hod. Poté soutěž ukončíme a vyhodnotíme. Více informací o všech produktech značky Vivo naleznete na oficiálních stránkách výrobce.

Zdvojnásobte svou šanci na výhru, sledujte účet @vivo_czech a @mobilenetcz. Do soutěže tak budete zařazeni hned dvakrát. Pokud jste tak učinili, zapište vaši instagramovou přezdívku do formuláře, aby mohla proběhnout kontrola. Zapojit se mohou uživatelé s veřejnými profily u kterých lze odběr zkontrolovat.

Soutěžní formulář

Pokud se vám soutěžní formulář nezobrazuje, případně se zobrazuje chybně, využijte tento odkaz.

Ať vám už žádná novinka neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!