Vyhlášení cen EISA: nejlepší smartphone je LG G3

10

Komise European Imaging and Sound Association vyhlásila nejlepší mobilní zařízení pro období 2014 až 2015. Jako nejlepší pokročilý smartphone byl vyhlášen telefon LG G3, který dostal ocenění hlavně díky svému krásnému displeji, fotoaparátu a silnému zadnímu reproduktoru.

Evropská asociace obrazu a zvuku (EISA) vyhlásila nové výherce v několika kategoriích spotřební elektroniky. Nás samozřejmě nejvíce zajímá kategorie mobilních zařízení, ve kterých se rozdávaly ceny v několika kategoriích. Nejlepším „pokročilým smartphonem“ pro evropský trh bylo vyhlášeno LG G3, které zaujalo porotu svojí nekompromisní výbavou a vzhledem.

LG G3, vlajková loď LG pro rok 2014

Dále bylo v mobilních zařízeních pět menších kategorií. Jednou z nich byla „evropská sluchátka“, ve které byly oceněny sluchákta AKG K845BT. Jako nejlepší „evropský mobilní audio systém“ byl vyhlášen přenosný reproduktor Harman Kardon Esquire Mini. Nejlepší uživatelsky zaměřený smartphone je podle EISA telefon od Huawei, a to Huawei Ascend P7. Ocenění nejlepší fotomobil si odnesl Samsung Galaxy K ZOOM a cenu pro nejlepší tablet získal Sony Xperia Z2 Tablet.

Další ceny si odnesly Sony Xperia Tablet Z, Samsung Galaxy K Zoom nebo Huawei Ascend P7

Zdroje: eisa.eu

Diskuze ke článku
Lumia
Tak si říkám, dle mého názoru mohli vybrat jako fotomobil spíše Lumii 1020, která je daleko menší, tenčí, lehčí a docela revoluční cestou řeší zoom, bez vyjížděcího objektivu a má celkem profeionální fotoaplikaci od Nokie.
David Kolář
David Kolář
Řekl bych, že se počítaly pouze telefony, které jsou vyrobené v roce 2014. :)
Marek
Nemám rád firmu LG, Android mi taky není zrovna sympatickej, ale musím říct, že G3 si to opravdu zaslouží.
Kuki
Není nejlepší - je velký jak kráva!! Nenávidím tendle trend mobilů velkých jak dveře od stodoly - to už není mobil.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze