Výchozí tapeta Windows 10. Jak se vám líbí?

32

Oficiální vydání Windows 10 je za dveřmi a dozvídáme se stále více novinek o tomto, dle Microsoftu, revolučním operačním systému, který má odstartovat novou éru společnosti. Nyní se ukazuje výchozí tapeta Windows 10 a Microsoft doufá, že bude stejně kultovní, jako tomu bylo u Windows XP.

Kultovní tapeta „Bliss“ ve Windows XP byla vytvořena v Sonoma Couty v Kalifornii a byla jednou z nejsledovanějších fotografií vůbec. Je logické, že si Microsoft přeje tento úspěch zopakovat, a tak si pro nadcházející Windows 10 pozval na pomoc kreativního ředitele Bradleyho G. Munkowitze, který fotografii navrhl a vytvořil.

Windows 10 default wallpaper
Výchozí tapeta Windows 10

Munkowitz shromáždil tým ve fotografickém ateliéru v San Franciscu a vytvořil snímek s logem Windows, které přes skleněnou tabuli nasvítily projektory. Mimo toho byly použity různé druhy laserů, světlic a dokonce umělý opar. Mimo těchto pomůcek byla zapotřebí speciální mapovací kamerová technika.

A výsledek? Ten je skutečně zajímavý a jistě splňuje očekávání Microsoftu, jak se ale líbí vám? A těšíte se na 29. července na oficiální vypuštění Windows 10?

Zdroje: microsoft-news.com, petapixel.com

Diskuze ke článku
Vojtulee M.
Vojtulee M.
29 července, ne 29. června. Stane se ;)
libor
predchozi byli lepsi :-)
David Šimák
David Šimák
Líbí se mi, už ji mám nastavenou jako tapetu na ploše.
Noxius
nebolo by niekde fullhd ? :P

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze