Vybíráme chytré hodinky pro děti

Za málo peněz hodně muziky
4
Vybíráme chytré hodinky pro děti
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • Podívejte se na náš výběr chytrých hodinek vhodných pro děti
  • I cenově dostupné hodinky mohou nabídnout zajímavou výbavu
  • Často neschází kvalitní AMOLED panel, dlouhá výdrž, ani GPS

V našem výběru chytrých hodinek pro děti jsme se zaměřili kromě kritéria přívětivé ceny zejména na slušnou výdrž, kvalitní displej i bohaté doplňkové sportovní a zdravotní funkce. Které hodinky vaši ratolest zaručeně potěší?

Huawei Watch Fit

Huawei Watch Fit vzhledem možná vzdáleně připomínají Apple Watch, displej je však protáhlejší a hodinky působí poměrně subtilně, díky čemuž se skvěle hodí právě na dětské zápěstí. Špičkovou kvalitou zaujme rovněž 1,64" AMOLED panel s rozlišením 280 × 456 pixelů, který podporuje Always-On a lze na něj nainstalovat jeden z nabídky více než dvou set ciferníků.

Hodinky Huawei Watch Fit dále podporují zhruba 100 sportovních režimů a dokonce i 13 běžeckých tréninků. Stejně tak potěší přibližně týdenní výdrž na jedno nabití či přítomnost SpO2 senzoru.

Amazfit Bip U Pro

Kandidátem na cenově dostupné chytré hodinky pro děti je rovněž model Amazfit Bip U Pro, který může nabídnout minimalistický design i nízkou hmotnost 31 gramů. V dané cenové kategorii potěší rovněž voděodolnost do pěti atmosfér či až devítidenní výdrž na nabití.

Displej má 1,43" uhlopříčku a rozlišení 302 × 302 pixelů, díky čemuž zvládne zobrazit velké množství informací bez hrubého rastru. Malé sportovce nadchne podpora GPS a 60 fitness režimů.

Xiaomi Mi Watch

Hledáte pro své dítě chytré hodinky s kulatým ciferníkem? Pak by vás mohly zaujmout Xiaomi Mi Watch, které se chlubí krásně čitelným 1,39" AMOLED zobrazovacím panelem a jemnosti 326 PPI.

Prostředí hodinek vévodí proprietární operační systém, který funguje maximálně svižně a k dispozici je i celá řada sportovních režimů či zdravotního monitoringu včetně senzoru okysličení krve.

Amazfit GTS

Amazfit GTS jsou skvělou ukázkou toho, že krásný AMOLED displej, dlouhá výdrž, či bohatá nabídka sportovních funkcí nemusí být nutně předností pouze drahých hodinek. Tento model se může za necelé dva tisíce korun navíc pochlubit povedenou aplikací pro telefon či kvalitním zpracováním.

Děti jistě potěší rovněž možnost výměny řemínku za jakýkoliv jiný o šířce 20 mm a vhod přijde i ochranné sklo typu Gorilla Glass 3, které prodlouží životnost displeje.

Mobil Pohotovost doporučuje: Lamax WatchY2

Pokud hledáte cenově dostupné chytré hodinky pro svou ratolest, mohl by vás zaujmout model Lamax WatchY2. Zajímavostí těchto hodinek je integrovaná GPS či certifikace zvýšené odolnosti IP67, což rozhodně není u takto levných modelů pravidlem. Navíc jsou vybaveny SOS tlačítkem pro případ nouze nebo možnosti vytvoření zón, v rámci nichž se smějí děti pohybovat.

Lamax WatchY2 jsme v redakci mobilenet.cz sice netestovali, podle prodejce Mobil Pohotovost se však řadí k jedněm z nejoblíbenějších, a to i kvůli tomu, že ke každým hodinkám zákazníci získají SIM kartu od operátora T-Mobile zdarma. Pomocí ní je pak možné komunikovat s ratolestmi bez dalších nákladů.

Diskuze ke článku
Marek Smidak
Marek Smidak
Spis než chytré hodinky pro děti, jste vybrali pár chytrých náramků pro dospělé nebo dospívající děti. Jediný model pro děti, jsou ty Lamax, které jste netestovali.
Petr Paulika
Petr Paulika
Tak zrovna s Lamax watchy2 máme špatné zkušenosti. Absolutně nevyladěný SW. Jakýkoliv nejlevnější
mobil ukazuje polohu přesněji než tyto hodinky. Hodinky neumí ani přijmout SMS. Klukovi vydržely 1 rok, pak už nešly nabíjet. Alza naštěstí vrátila peníze. Holce ještě fungují, ale za nedotaženost aplikace pro Android a samotného firmware na hodinkách je žalostná.
Piotr Wondrojowsky
Piotr Wondrojowsky
tak clanek ocividne sesmolili jen proto aby tam nakonec daly ty lamax od mobilpohotovost, sponsora.
Toto by melo byt oznacene jako reklama.
Ani se neobtezovali ty lamaxe otestovat.
BTW: mame HELMER LK 707 a jsou celkem ok
Ben Ben
Ben Ben
Jaka trapna reklama 😁

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze