Všechny seriály na jednom místě: přivítejte aplikaci Apple TV

Nová aplikace z dílny Applu má změnit sledování televize. Její název je TV, funguje na Apple TV i iOS a dostanete se skrz ní na jednom místě k předplaceným službám, jako je HBO, Hulu, Showtime a dalším. Zatím ale jen v USA.

TIP: Recenze Apple iPhone 7 – Vytěžené maximum

Apple na dnešní tiskové konferenci, kde odhalil své nové MacBooky Pro, ukázal také novou aplikaci. Má jednoduchý název TV a bude sdružovat vaše oblíbené pořady, filmy či seriály z různých zdrojů, iTunes i předplacených služeb z aplikací třetích stran. V praxi vám aplikace bude nabízet nové epizody vašich seriálů, filmy a bude to souhrnná digitální knihovna. Aplikace vám nabídne například další díl Big Bang Theory a po kliknutí se dostanete do aplikace CBS a rovnou začne přehrávání. Nemusíte tak otevírat samostatné aplikace, Apple vám veškerý obsah naservíruje přímo centralizovaně v aplikaci TV. Samozřejmostí jsou pak doporučení, sekce s vašimi uloženými videi a hodit se určitě bude také možnost plynulého navázání na přehrávání mezi Apple TV a iOS. Začnete sledovat na Apple TV a můžete pokračovat na iPadu, vše v jedné aplikaci. Nechybí ani ovládání skrz Siri.

Apple aplikace TV

Aplikace bude prozatím dostupná pro uživatele v USA a bude dostupná v prosinci jak pro Apple TV a iPhone, tak iPad. MacOS bohužel chybí.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze