Všechny nové iPhony mají dostat bezdrátové nabíjení

33

Letos bychom se mohli dočkat hned trojice nových iPhonů – dvou nástupců aktuálních iPhonů 7 a inovovaného modelu s nejmodernějšími funkcemi. Významná novinka by se měla týkat všech tří telefonů.

Bezdrátové nabíjení se v souvislosti s iPhony skloňuje již několik let, až nyní to však vypadá, že se (staro)nové funkce dočkáme již v nadcházející generaci. Apple letos plánuje dokonce tři kusy, přičemž iPhone 8 Premium by měl nabídnout OLED displej a další nadstandardní prvky. Mimo to se však potvrzuje informace, že všechny nové iPhony budou disponovat bezdrátovým nabíjením.

TIP: Výhradním dodavatelem OLED displejů pro iPhone 8 má být Samsung

iPhone 8

S informací přišel analytik Ming-Chi Kuo, jenž zároveň dodal, že Apple v rámci bezpečnost ochrání vnitřní komponenty grafitovou laminací. Bezdrátové nabíjení uvolňuje větší množství tepla, je tedy nutné myslet i na vnitřní komponenty. To by mělo znamenat výdaje navíc. Od letošních modelů se již nyní očekává, že se stanou nejdražší generací od uvedení prvního iPhonu.

Zdroje: macrumors.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
universal999
A Apple s tym zas pride, ako keby to bola velka revolucia :D
Lukáš
Woooow technologie tak 5 let stará a Apple ji implementuje až teď bravo. Apple poslední roku pouze dohání a moc těch novinek v mobilech teda nemá.
kubins
Koukám že se nám Apple pomalu windowsovatí :-) Živé dlaždice budou a teď i bezdrátové nabíjení co známe z některých Lumia telefonů.
Lukáš
To bude slávy :-))) ale dokud to nebude zbytečné se radovat, Apple v posledních letech minimálně inovuje a přináší nesmysly jako 3D touch apod.. Také se proslýchá, že má mít amoled a cena jít přes tisíc babek :D teď už tento telefon nedává smysl kupovat a co potom? Od tohoto modelu se čeká hodně, jsem zvědavý. Pokud to bude designově podobné těm hrůzám z posledních let, tak se pokles prodejů iphonů asi jen tak nezastaví a nezbaví se ani titulu telefon s nejhorším poměrem cena/výbava/kvalita.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze