Vodafone zahajuje prodej vlastního tabletu Smart Tab

5

Operátor Vodafone v těchto dnech uvádí do prodeje nový tablet pod vlastní značkou. Za jeho výrobou stojí významný výrobce ZTE. Tablet nabízí výkonný hardware v podobě dvoujádrového procesoru. Zobrazovací schopnosti obstará 7 palcový dotykový displej operačním systémem je Android 3.2.

Vodafone: co přinese nový český operátor?

Vodafone nabízí tablet vlastní značky pod názvem Vodafone Smart Tab. Skvělý vánoční dárek pro multimediální nadšence nebo pro ty, kteří chtějí vyzkoušet tablet za rozumnou cenu, bude k dostání ode dneška. Při objednání do 21. prosince garantuje Vodafone dodání do 23. prosince, aby ho zákazníci stihli nadělit pod stromeček. Tablet s výkonným dvoujádrovým procesorem a úhlopříčkou 7“ nabízí Vodafone za standardní cenu 7 477 korun na svém e-shopu. Výrobcem zařízení je firma ZTE.

Vodafone Smart Tab - oficiální fotografie

„Vodafone Smart Tab 7 si užijí všichni, kteří chtějí pohodlě surfovat po internetu, sledovat filmy či fotografie. Díky své velikosti a také dobré výdrži baterie je ideálním společníkem na cesty, a to jak pro zábavu, tak pro práci,“ řekl David Novák, který má ve Vodafonu na starosti datová zařízení a telefony.

Standardní cena MMU 277 Kč MMU 477 Kč MMU 777 Kč MMU 1177 Kč MMU 2177Kč
Vodafone Smart Tab 7 377 Kč 6 777 Kč 5 977 Kč 5 177 Kč 4 177 Kč 3 177 Kč

Vodafone Smart Tab 7 disponuje systémem Android Honeycomb 3.2, dvoujádrový procesor Qualcomm 1,2 GHz a 1GB RAM. Má interní paměť 16GB a podporuje také microSD karty. O velikosti až 32GB, kam je možné si rovněž uložit velké množství dokumentů, fotografií nebo multimedií. Tablet je plně dotykový a k orientaci v menu nevyužívá žádná hardwarová tlačítka.

TZ: Vodafone
Diskuze ke článku
Daff.cz
Docela se mi i líbí. Nevíte jestli bude k mání i 10" verze?
Twister
Jediné co mě zklamalo je display s 262tis. barvami. :-(
dirk
no to je hrůza, jenom 256000 barev :-). Když ti to tak vadí co kdybys nám je vyjmenoval aby jsme poznali které byrvy nám tam budou chybět :-D
Martin
Čínská společnost ZTE, která se pohybuje v oboru komunikačních technologií propůjčila českému operátorovi jeden ze svých produktů. Tablet Smart Tab V71A.

http://freebit.cz/vodafone-smart-tab-7-z-dalne-ciny-od-spolecnosti-zte/

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze