Vodafone začal nabízet superlevný telefon v dalších řetězcích

Jako součást své vánoční a novoroční nabídky nabízí Vodafone superlevný telefon Vodafone 225 v balíčku s předplacenou kartou nejen v prodejnách Tesco, ale nově také v hypermarketech MAKRO, Globus a ElectroWorld.

Vodafone 225

“Vodafone 225 v balíčku s předplacenou Vodafone Divokou kartou je ideálním dárkem, který mohou naši zákazníci darovat svým blízkým,” říká Charity Safford, ředitelka pro prodej nefiremním zákazníkům, Vodafonu ČR a dodává, “S blížícím se koncem roku registrujeme velký nárůst zájmu o tento balíček a proto jsme se ho rozhodli nabídnout také v dalších hypermarketech.”

“Balíček Vodafone 225 s Vodafone divokou je určen zákazníkům, kteří očekávají za své peníze vysokou užitnou hodnotu. Oba produkty v balíčku tento předpoklad splňují. Vodafone 225 je levný telefon, který překvapí svým designovým zpracováním i snadným a příjemným ovládáním. Vodafone divoká karta navíc přidává nejnižší cenu za volání do vlastní sítě a příznivou cenu za SMS zprávu,” říká Michal Heřman, generální ředitel Star Communications a.s. a dodává: ”Balíček je k dispozici v rozsáhlé síti prodejních řetězců, se kterými jsme v poslední době navázali úspěšnou spolupráci.”

Díky partnerství se Star Communications a.s., nabízí nyní Vodafone ČR telefon Vodafone 225 v balíčku s předplacenou Vodafone Divokou kartou v následujících prodejních řetězcích:

  • Tesco Stores Czech Republic a.s. (již od srpna 2007)
  • MAKRO Cash & Carry Czech Republic s.r.o.
  • Globus Czech Republic, k.s.
  • ElectroWorld s.r.o.
  • InterSpar
  • HP Tronic

TIP: Více informací naleznete na webových stránkách www.vodafone.cz.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze