Vodafone slaví úspěchy s mobilním telefonem Vodafone 225

Od srpna 2007 je v nabídce Vodafone mezi nedotovanými telefony nejúspěšnější mobilní telefon Vodafone 225. Od jeho uvedení na trh si jich zákazníci koupili již desítky tisíc kusů.

Telefony Vodafone 225 se začaly prodávat v balíčku s předplacenou Vodafone divokou kartou v síti obchodního řetězce Tesco. Postupně se rozšířily i do dalších obchodních řetězců, do nichž své zboží Vodafone dodává přes partnerskou společnost Star Communications.

Vodafone 225

Vodafone 225 v minulém roce vstoupil na tuzemský trh jako nejlevnější telefon, nabízí však stejné funkce a možnosti jako většina telefonů střední cenové kategorie: volání a posílání SMS zpráv, barevný displej (65 tisíc barev), kalendář, alarm, kalkulačku, vyzváněcí melodie a mobilní hry. Mobil pro Vodafone vyrobila čínská společnost ZTE.


Mobilní telefon Vodafone 225 na oficiálních fotografiích

Vodafone připravuje pro šest hlavních obchodních řetězců, v nichž prodává své zboží, každý čtvrt rok speciální nabídku. Letos na podzim Vodafone v obchodních řetězcích nabídne další exkluzivní telefon vyrobený speciálně pro Vodafone s vynikajícím poměrem cena/výkon.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze