Vodafone uvádí výhodnější tarify pro ZTP. Neomezenku s 10 GB za 539 Kč

Vodafone uvádí výhodnější tarify pro ZTP. Neomezenku s 10 GB za 539 Kč
Fotografie: vodafone.cz
  • Tarif s neomezeným voláním, SMSkami, s 10 GB dat a s 1 000 minut volání do zahraničí – to je nová nabídka Vodafonu pro osoby se speciálními potřebami, které si mohou vybrat také tarif pro datově méně náročné s 500 MB dat
  • Oba tarify lze kombinovat s vánoční nabídkou denních Vodafone Passů zdarma
  • Pro ty, kteří využívají internet především doma, je navíc v nabídce Wi-Fi síť s 60 GB dat na měsíc, o které se mohou podělit všichni členové domácnosti.

Pro zdravotně znevýhodněné občany dnes existuje celá řada praktických aplikací, které jim usnadňují každodenní fungování. A je přirozené, že se proto zvyšuje i jejich zájem o tarify s větším množstvím dat,“ říká ředitelka České asociace paraplegiků – CZEPA, z.s. Alena Jančíková a doplňuje: „Z naší zkušenosti víme, že například vozíčkáři řeší nejvíce mobilitu a bezbariérové přístupy. Data používají na chytré aplikace jako například aplikace VozejkMap, kde si mohou vyhledat nízkopodlažní spoje a bezbariérová místa. Další využití se pak neliší od choďáků – sledování videí, poslech hudby, sociální sítě a podobně.

Vodafone nabídka pro ZTP

Novou nabídku pro občany se speciálními potřebami naleznete na internetových stránkách. O nový tarif si lze požádat s příslušnými doklady (Je třeba si připravit kopii občanského průkazu nebo pasu a k tomu dokumenty dle své situace. Průkaz ZTP či ZTP/P nebo kartu sociálních systémů sloužící jako průkaz nebo průkaz mimořádných výhod vydaných na základě rozhodnutí Obecního úřad) v prodejnách Vodafonu nebo pomocí zákaznické linky. Možnost objednání tarifů skrze internetovou samoobsluhu Vodafonu bude následovat v řádu několika týdnů. K tarifům je možné využít vánoční nabídku sedmi denních Vodafone Passů měsíčně zdarma, díky kterým zákazníkům vybrané aplikace neukrajují z měsíčního datového objemu. Více o nich zjistíte zde.

tisková zpráva
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze