Vodafone Turbo Internet se rozšiřuje, LTE už ve více než 1100 obcích

25

Vodafone k 28. 1. 2014 pokryl Turbo Internetem (rychlý mobilní internet na 3G + LTE 900 MHz) další lokality, tentokrát hlavně v Karlovarském, Libereckém, Ústeckém, Plzeňském a Středočeském kraji. Vodafone se s pokrytím svého Turbo Internetu opravdu snaží, momentálně je dostupný už ve 1 876 obcích.

Nepřehlédněte:

Vodafone Turbo Internet

K 28. 1. 2014 mohou Turbo Internet (3G + LTE 900 MHz) využít obyvatelé v celkem 1 876 obcích, z toho 1 140 obcí pokrývá LTE na frekvenci 900 MHz. Vodafone navíc do tohoto výčtu přidává pouze ty obce, které jsou Turbo Internetem pokryty minimálně z 80 % populace venkovním signálem.

Vodafone Turbo Internet k 28. 1.2014. Fialová znázorňuje 3G, červená pak LTE (900 MHz).

Turbo Internet mohou využít všichni zákazníci, kteří používají jakékoliv datové služby Vodafonu, vlastní LTE SIM kartu a zařízení podporující LTE na frekvenci 900 MHz, 3G a 2G. Od minulého týdne je navíc LTE dostupné nově i majitelům některých zařízení Apple (iPhone 5c a 5s, iPad Air 4G, iPad mini s Retina displejem). Navíc mohou zákazníci model iPhone 5c a 5s získat od února u Vodafone se slevou 2 000 Kč, již od minimálního měsíčního plnění 690 Kč.

Dosažitelné rychlosti přenosu dat v této síti jsou srovnatelné se systémem 3G (HSPA+) a umožňují pohodlné využití internetu. V průběhu testování bylo dosaženo reálné rychlosti přesahující 15 Mbit/s. Více informací o Turbo Internetu naleznete zde, o Turbo Internetu jsme psali podrobně také v tomto článku.

Diskuze ke článku
Alles
:-D koukám že u vás,v cr,, je LTE jako vysněná modla...:-D neboli medialni masaž od operatorů..Ten kdo nema mobil podpurujici LTE síte tak ten je OUT.Trochu jsem si precetl minule diskuze o LTE,kdy a kde bude,za jakych podminek atd..Došel jsem k závěru že Tarifi+LTE,jsou docela nevyhodne.Trochu takovy BOOm v česku.Já sám mám sice paušal od Vodafonu.de ale krom.volnych minut do zahraniči,sms,mms, + IP 5S k paušalu za 50€. Ale chapu že je u vas zvlaštný trh kde se lide nechaji ždímat,a jsou hloupý a dlouhou dobu budou. :-D No nic,,at u vas spusti turbo,hypo,super internet LTE co nejdřive,,,
loko
tak to já se fakt modlím, aby u nás na konci světa, to jejich slavné 4g bylo. Jelikož 3g nehrozí a neexistující telefonní kabel k novému domu mi nikdo kvůli finanční náročnosti zavádět nebude. smutná realita ;)
iOSHater
Tak já jen tak zkusil oťuknout O2 a T-Mobile. Velice mě překvapil T-Mobile, jeho pracovníci mi jasně řekli, že vůbec není jisté, že využijí frekvence na 800 MHz pásmu. Z toho si odvozuji, že to asi nebude dvakrát horké. Že tu naši republiku nějak pokryjí a dopadne to podobně jako děravé 3G. V každém případě, až mi vyprší smlouva, půjdu tam, kde budou mít LTE nejrozšířenější. Obávám se však, že To-Mobile to nebude...
Sibstr
"již od minimálního měsíčního plnění 690 Kč." Aha, a ono je v dnešní době flat-tarifů nějaké vyšší minimální měsíční plnění?
Jinak s LTE od Vodafonu to vypadá nadějně:-) Zbohem pomalé EDGE:-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze