Vodafone spustil novou digitální televizi. Začíná na 150 Kč měsíčně

7
Vodafone spustil novou digitální televizi. Začíná na 150 Kč měsíčně
Fotografie: vodafone.cz
  • Sledování pořadů až 7 dní zpětně, přes 130 kanálů a dostupnost tam, kde je internet s minimální rychlostí alespoň 3 megabity za sekundu – tedy téměř všude
  • Vysílání je divákům dostupné přes set-top box, stejně jako přes aplikaci pro chytré telefony a tablety
  • Vodafone TV běží na vlastní globální platformě, díky čemuž se skupina Vodafone stala 2. největším poskytovatelem placené televize v Evropě
  • Pro TV není potřeba nikam chodit, vše potřebné pošta doručí k zákazníkům rovnou domů

Vodafone přichází na český trh s novinkou ve svém portfoliu – Vodafone TV. Jde o placenou internetovou televizi, globální produkt skupiny Vodafone, a je možné si ji pořídit se set-top boxem a pak využívat i přes aplikaci pro mobilní zařízení, jako je telefon a tablet. Televize funguje s pevným internetem od Vodafonu, ale i od jiných poskytovatelů, a dává tak možnost zábavy všem zákazníkům.

Pro novou televizi není potřeba nikam chodit, stačí ji jen objednat a vše důležité přijde poštou. Skupina Vodafone je dnes, po společnosti Sky, druhým největším poskytovatelem televizního vysílání v Evropě, a bylo tedy jen otázkou času, kdy se spustí Vodafone TV i v České republice. Jsem rád, že se nám to podařilo právě nyní. Spojujeme to nejlepší z klasické televize a videotéky,“ říká Quique Vivas, viceprezident Vodafonu Czech Republic pro nefiremní zákazníky.

Od 150 korun měsíčně

Vodafone TV přináší 3 programové balíčky – Klasik (přes 55 TV stanic), Komfort (přes 110 stanic) a Komplet (přes 130 stanic). V kombinované nabídce, tedy při pořízení pevného internetu od Vodafonu, zákazník zaplatí podle balíčku 150, 300 a 600 korun měsíčně včetně pronájmu set-top boxu. Ten získal několik ocenění za průmyslový design Red Dot Award, která se v oboru považují za obdobu filmových Oscarů.

Vodafone TV set-top box

Diváky Vodafone TV čeká jednoduché a intuitivní uživatelské rozhraní a také náš vlastní firmware set-top boxu, který znamená velice rychlou odezvu na zadávané pokyny. Set-top box je připravený i na vysoké rozlišení obrazu ve 4K,“ popisuje Quique Vivas.

Programy zdarma

Navíc od úterý 24. března Vodafone spouští automaticky a zdarma rozšířenou televizní nabídku. Děti se tak mohou těšit na kanály NickToons, Nick Jr., Nickelodeon, Minimax, JimJam, Disney Channel, Duck TV nebo Cartoon Network. Zajímavý program čeká i dospělé, kteří budou s dětmi neplánovaně doma. Televizní nabídku budou mít bohatší i o dokumenty a sportovní programy včetně prémiových kanálů Filmbox.

Pestrý televizní program tak pomůže naplnit zábavně a zajímavě nečekané hodiny volného času, které nejen děti, ale i někteří rodiče pociťují kvůli zrušení vyučování i dalších akcí. Rozšířená nabídka zdarma bude platit do 14. dubna.

Nahrávání pořadů do cloudu

Televize nabízí sledování už odvysílaných pořadů, a to až 7 dní zpětně. Dále také nahrávání do cloudového úložiště, díky čemuž jsou nahrávky k dispozici na všech dostupných platformách, kapacita je 100 hodin záznamu. Dostupná je i funkce nahrávání všech dílů vybraného pořadu nebo seriálu. Kdo nebude chtít ve vysílání propásnout žádnou filmovou scénu nebo zprávu, může si od televize odskočit a přitom použít funkci play/pause.

Na základě toho, co divák sleduje, dokáže také Vodafone TV sama doporučit tematicky podobný obsah. Kdo bude chtít, najde obsah jak v původním cizojazyčném znění s titulky, tak i s českým dabingem.

Televize zároveň myslí na rodiny, a proto obsahuje sekci pro děti – umožňuje nastavení věku dítěte a rodičovského PIN kódu. Děti mohou v atraktivním prostředí sledovat vybraný obsah relevantní pro jejich věk a bez zadání rodičovského PIN se nedostanou zpět do plnohodnotné nabídky kanálů. Další informace a podrobnosti najdete na www.vodafone.cz/televize.

Stáhnout Vodafone TV (CZ)

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

tisková zpráva
Diskuze ke článku
matoneo
Proboha, proč zase set-top-box?! V době Smart TV... Každý jiný poskytovatel IPTV (OTT TV) má aplikaci.
Tomcat
Trochu jsem cekal ze Vodafon muze prekvapit , ze to bude misto Horizon go a ze budou mit apku na kazdou platformu vcetne android tv , je to banda idiotu , set-top-box ... kdo to asi bude chtit 🙄.
XYZ
Jak už tady píšou jiní, místo aby to mělo jen aplikaci u těch nejrozšířenějších televizních OS, přinejhorším to chtělo i kartu do CA modulu, tak je to zas set top box. Ať žije nutnost dvou ovladačů.
.......
Prostě Vodafone, tímhle stylem u mě brzy skončí.
Cpát někomu set-top-box v dnešní době, se posr.ali ne?
Jen mám obavu, že díky téhle "super výhodné" nabídce nejspíš skončí u sledovánítv balíček "Pro všechny" za 59 Kč vázaný na tel.čislo od VF, kde je (aktuálně) 77 kanálů a přes 35 z nich v HD.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze