Vodafone prodloužil nabídku speciálního tarifu. Vyjde vás na 327 Kč

3
Vodafone prodloužil nabídku speciálního tarifu. Vyjde vás na 327 Kč
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Tarif nabízí neomezené volání, SMS a k tomu 3,5 GB dat
  • Speciální nabídku si lze pořídit skrze webové stránky zcela bez závazků

Vodafone již od loňského prosince nabízí speciální a tak trochu schovaný tarif, který se má snažit nabídnout více za méně peněz. Tarif je dostupný sice zdánlivě všem, avšak pouze skrze webové stránky operátora. Původně měl být speciální tarif dostupný jen do konce ledna 2024, avšak operátor je v tichosti prodloužil a v tuto chvíli je jeho platnost do 29. února 2024.

Tarif můžete pořídit na webu operátora, stačí kliknout na tento odkaz.

V tarifu se nachází zcela neomezené volání a SMS do všech sítí a navrch porce 3,5 GB dat, což bude stačit spíše nenáročným datovým uživatelům. Vodafone přímo uvádí, že datový balíček je určen spíše nenáročným, kteří občas zkontrolují e-maily, jízdní řády a sociální sítě. Za tarif si operátor účtuje 327 Kč měsíčně.

Jako výhodu lze brát, že je tarif bez závazku, což znamená, že jej můžete kdykoliv vypovědět. Výjimkou je pouze případ, kdybyste si k tarifu vzali například zvýhodněný telefon. Samozřejmostí je možnost tarif využívat ve všech zemích EU, přičemž je k nim přiřazena ještě Velká Británie, Island a Lichtenštejnsko. Jak jsme zmínili, tarif je takřka pro každého. Operátor zmiňuje, že může jít o nové zákazníka, přecházejícího zákazníka i zákazníka Vodafonu, který má v současné chvíli předplacenou kartu.

Tento článek obsahuje affiliate odkaz, díky kterému může vydavatelství 24net s.r.o. získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.

tisková zpráva
Diskuze ke článku
Daniel Chaluš
Daniel Chaluš
Pro všechny určený není. Měli jsme služební tarif přes Vodafone a při přechodu na soukromý tarif nešlo na tento typ přestoupit, protože je pouze pro nové zákazníky....
Roman Rosypálek
Roman Rosypálek
Já dostal za 290 kč neomezené volání a SMS + 6 GB. Je ale fakt, že mám od nich i kabelovku...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze