Vodafone přidá za dobití platební kartou 10 % kreditu zdarma

Deset procent kreditu navíc můžete od 1. srpna do 30. září 2016 získat, pokud máte předplacenou kartu od Vodafonu a obvyklé dobití kreditu provedete platební kartou skrze aplikaci Můj Vodafone.

Vodafone logo

TIP! Vodafone v srpnu: Tab prime 7, Smart turbo 7 a pár slev

Počet dobití vaší předplacené karty není po dobu akce nijak omezen a vždy dostanete zmíněných 10 % z dobitého kreditu navíc. Minimální výše jednoho dobití je 250 Kč, maximální 9 999 Kč. Extra kredit se na dobíjené číslo připíše nejpozději do 24 hodin od dobití. O připsání budete informováni SMS zprávou. Stav čerpání extra kreditu je rovněž možné sledovat v aplikaci Můj Vodafone. Na paměti nicméně musíte mít podmínku, že extra kredit má platnost pouze 7 dnů. Naštěstí dochází k jeho přednostnímu čerpání a lze jej využít na všechny běžné služby od operátora. Pokud byste jej během 7 dnů nevyčerpali, dojde k propadnutí zbylé částky kreditu, která vám původně byla připsána navíc.

Extra kredit nelze využít se službou Chytré dobíjení a nevztahuje se na služby třetích stran, jako jsou například Premium SMS, Audiotex, jízdenky, dárcovské SMS, mplatby apod.

Zdroj: Tisková zpráva Vodafone

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze