Vodafone přidá k iPhonům 6 o půlnoci slevu 50 % na příslušenství

12

Již z dnes o půlnoci se v České republice začne prodávat nový iPhone 6 a iPhone 6 Plus. Samozřejmě nechybí oblíbené půlnoční prodeje, které neopomenul ani Vodafone. Ten kromě bohatého doprovodného programu přidá také 50% slevu na základní příslušenství k novým modelům od Applu.

Vodafone logo

Vodafone zahájí půlnoční prodej v Praze, a to ve své prodejně na Václavském náměstí 47 a také v Brně v ulici Masarykova 2. K dispozici budou následující varianty: iPhone 6 v 16GB a 128GB variantě, a iPhone 6 Plus ve 128GB variantě. Další varianty v tabulce níže se objeví v prodeji později. K novému iPhonu 6 či 6 Plus budete moci využít 50% slevy na sadu příslušenství pro iPhone 6, jež zahrnuje pouzdro, nabíječku a ochranné fólie. Kromě iPhone Vodafone v půlnočním prodeji nabídne také nový iPad Air 2 a iPad mini 3.

Nepřehlédněte

Apple iPhone 6 a 6 Plus

Kromě 50% slevy na sadu příslušenství bude pro zájemce přichystáno také občerstvení v podobě sladkých jablečných muffinů, hostesky poskytnou i pláštěnky a horký punč na zahřátí. Dlouhou chvíli ve frontě zkrátí také nabídka filmů, které čekající fanoušci budou moci díky Wi-Fi vysílačům v blízkosti prodejny zhlédnout přímo ve svých „starých“ telefonech, a k filmům nebude chybět ani jablečný popcorn.

Vodafone Apple iPhone 6 Apple iPhone 6 Plus
16 GB 18 577 Kč není v nabídce
64 GB 20 977 Kč 23 977 Kč
128 GB 23 977 Kč 26 977 Kč

Poznámka: Tučně zvýrazněné varianty budou k dispozici v půlnočním prodeji z 23. na 24. říjen 2014.

Zdroj: TZ Vodafone

Diskuze ke článku
Martin
Rychle kreténi, běžte si tam rychle stoupnout, ať vám ten krám nevyprodaj...
?
Fredie a Martin jsou k0koti, howgh a to jim mozna jeste lichotim. Ze na ne lidi vubec reagujete
Halmi
spi nechapu kdo si muze u Vodafonu kupovat telefon, vzdyt tam maji vzdy vsechno predrazeny jak pr@se. A tvari jak jsou free cool in a uzasni miliusove.

Xwert Is
Xwert Is
50% zľava na puzdro ? hmm to to 30 € ? original od Apple čo rovnaké sa na eBay dá kupiť za 1 € :D ... páči sa mi politika Apple akurát nechápem ako je možné že im to funguje

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze