Vodafone: předplacenka velmi blízká tarifům. Revoluce?

Poprvé v české historii zmizí cenové rozdíly mezi zákazníky s předplacenými kartami a tarifními zákazníky. Od 9. června budou moci zákazníci s novou předplacenou kartou volat do všech sítí v ČR za stejnou minutovou sazbu .. DOTAZY ČTENÁŘŮ

Poprvé v české historii mobilních operátorů zmizí cenové rozdíly mezi zákazníky s předplacenými kartami a tarifními zákazníky. Od 9. června budou moci zákazníci s novou předplacenou Vodafone nabitou kartou volat do všech sítí v ČR za stejnou minutovou sazbu a posílat SMS za stejnou cenu jako tarifní zákazníci na Nabitých tarifech.

Vodafone karta bude divoká i nabitá: známe podrobnosti!

„Nabízíme zhruba deseti milionům zákazníků O2 a T-Mobilu, co u svých operátorů nezískají: nemusí se vázat žádnou smlouvou, aby dostali něco navíc, mohou mít všechny výhody předplacené karty a přitom platit za volání a SMS do všech sítí v ČR stejně výhodně ceny jako tarifní zákazníci,“ říká David Duroň, ředitel marketingu pro nefiremní zákazníky Vodafone ČR.

Vodafone nabitá karta přináší revoluci:

  • Stejně výhodná cena volání i SMS jako u Nabitých tarifů.
  • Ocenění zákazníků, kteří volají více.
  • Zákazník si flexibilně změní předplacený tarif dle potřeby.
  • Výhodnější volání zákazník získává okamžitě.
  • Stejná cena volání a SMS do všech sítí v rámci ČR.
  • Účtování po vteřinách po první minutě.

S Vodafone nabitou kartou, což je název revoluční novinky, pokračuje operátor v rušení nesmyslných pravidel na trhu. Vodafone jako první například zrušil rozdíly mezi voláním ve špičce a mimo špičku, nabídl volání za stejnou cenu do všech sítí, začal uvádět ceny s DPH nebo zrušil povinnost upisovat se na roky.

Cena za minutu hovoru bude záviset na poslední částce, kterou si zákazník jednorázově dobije a bude shodná do všech tuzemských sítí. Sazba za minutu se zákazníkům mění pokaždé, když jednorázově dobitá částka překročí hranici 350 Kč, 700 Kč, 1150 Kč a 2100 Kč. To jsou hranice, na nichž se snižuje minutová sazba i u tarifních zákazníků. Cena SMS z Vodafone nabité karty bude do všech sítí 1,19 Kč s DPH.

Vodafone nabitá karta v portfoliu předplacených služeb operátora doplní stávající Vodafone divokou kartu, která disponuje velmi atraktivními cenami pro volání v rámci sítě Vodafone.

Cena za minutu volání a SMS u nových předplacených Vodafone nabitých karet a Nabitých tarifů:

Hodnota dobití 349 Kč a méně 350 - 699 Kč 700 - 1149 Kč 1150 - 2099 Kč 2100 Kč a více
Cena volání za minutu
6,00 Kč
5,00 Kč
4,00 Kč
3,40 Kč
3,00 Kč
Cena SMS
1,19 Kč
1,19 Kč
1,19 Kč
1,19 Kč
1,19 Kč

Cenu za volání si každý zákazník s Vodafone nabitou kartou bude moci ovlivňovat velmi flexibilně sám výší částky, kterou si dobije. Za dané ceny bude zákazník telefonovat do dalšího dobití, maximálně však jeden měsíc. Pokud si zákazník ve lhůtě jednoho měsíce nedobije, bude volat za základní cenu 6 Kč za minutu. Vodafone nabitá karta bude od 9. června dostupná ve všech prodejnách Vodafone, v internetovém eshopu Vodafonu a na prodejních místech smluvních partnerů. Před vypršením daného 30ti denního období (3-5 dní) budete informování formou sms, kterou úroveň cen budete dále využívat, pokud nedobijete částku dle tabulky.

Novou nabídku Vodafone nabité karty od 9. června podpoří reklamní kampaň v televizi, tištěných médiích a na internetu. V rámci www.vodafone.cz bude také spuštěna speciální webová stránka, kde bude například kalkulačka pro porovnání předplacených tarifů operátorů a další bonusy vztažené k reklamní kampani a Vodafone nabité kartě.

Více informací najdete na www.vodafone.cz.


Dotazy našich čtenářů:

mirecekp: Zkuste se Vodafonu na konferenci zeptat, proč by měl člověk zůstat u běžných tarifů, když mu teď nepřinášejí žádnou výhodu (pokud člověk nekupuje stále nový telefon) a tím se snažit dozvědět, co bude nového pro pravé paušálisty. Díky za položení dotazu.

odpověď Vodafonu: Běžné tarify přinášejí výhody např. v podobě služby Po svém, zasílání podrobných vyúčtování dopisní nebo elektronickou formou a také telefony za zvýhodněnou cenu. Co bude nového pro paušální zákazníky bohužel zatím nikdo z Vodafonu neprozradil.

Róbert Winkler: Prechod z divokej karty na nabitú kartu. Mohli by ste sa VF spýtať, či bude možné prejsť z divokej karty na nabitú bez zmeny čísla, aký bude postup a ako dlho to bude trvať.

odpověď Vodafonu: Přechod mezi Vodafone nabitou kartou a Vodafonu divokou kartou bude zdarma, bude možný kdykoliv, přičemž změna se projeví ihned. Ke změnění bude sloužit např. Samoobsluha, a to od 9. června.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze