Vodafone posiluje Turbo Internet v okolí Plzně, Litoměřic a Liberce

3

K dnešnímu dni Vodafone posiluje Turbo Internet o LTE na frekvenci 900 MHz v oblasti Litoměřicka, severní části Plzeňského kraje a části Liberecka. Obyvatelé těchto lokalit nyní mohou využívat rychlý mobilní internet, který ve venkovských oblastech běží na technologii LTE 900 MHz a ve městech na 3G. Současně Vodafone přichází s promo slevou až 2000 Kč na chytré telefony a tablety, které podporují technologii LTE na 900 MHz.

Vodafone logo

„Když jsme koncem října představovali Turbo Internet, slíbili jsme, že pokrytí rychlým mobilním internetem posílíme v prvních oblastech České republiky ještě v prosinci tohoto roku. Naším cíle bylo spustit LTE na frekvenci 900 MHz přibližně na 65 vysílačích. Své sliby plníme a do konce roku 2013 bude na technologii LTE vysílat téměř 300 základnových stanic,“ uvedla Tanja Richter, viceprezidentka pro technologie Vodafonu. „Chceme ujistit naše zákazníky, že i v následujícím roce budeme pokračovat v posilování Turbo Internetu a budovat LTE na frekvenci 900 MHz. Náš plán pokrýt Českou republiku rychlým mobilním internetem do konce roku 2014 stále platí. Výsledky aukce kmitočtů, které byly oznámeny koncem listopadu, naše plány na budování LTE ještě posílí.“

Vodafone
Pokrytí Turbo Internetem k 10. 12. 2013 (červená barva)

Do 17. prosince 2013 Vodafone plánuje posílit Turbo Internet v dalších lokalitách, a to ve Středočeském kraji, na jihu Plzeňského kraje a v oblasti severních Čech. Další oblasti pak přibydou do 20. prosince 2013. Mapu míst již pokrytých Turbo Internetem naleznete na webu www.vodafone.cz/turbo.

Vodafone Turbo Internet
Vodafone Turbo Internet - plánované pokrytí v prosinci 2014

Spolu s rozšířením Turbo Internetu Vodafone přichází s promo slevou na chytré telefony a tablety, které podporují technologii LTE na frekvenci 900 MHz, a se slevou na tarif Mobilní připojení. Nabídky jsou platné v celé České republice.

Promo sleva na zařízení podporující Turbo Internet

  • Promo sleva až 2000 Kč na chytré telefony a tablety
  • Platí pro firemní i nefiremní zákazníky se závazkem na 24 měsíců
  • Minimální měsíční plnění 690 Kč a více
  • Sleva je uplatňována na počáteční platbu při prodeji zařízení prostřednictvím služby Vodafone splátky
  • Platnost promo slevy je do odvolání

Druhá datová SIM se slevou 50 % na tarif Mobilní připojení

  • Závazek na 24 měsíců
  • Platí pro stávající zákazníky, kteří u Vodafone již mají SIM se službami a aktivní smlouvu alespoň s minimálním měsíčním plněním 249 Kč
  • Možnost získat k datové SIM kartě a tarifu Mobilní připojení 10 GB Turbo Internet USB modem (Vodafone K5150) za zvýhodněnou cenu 77 Kč
  • Platnost slevy je do odvolání
Druhá datová SIM Standardní cena/měsíc Zvýhodněná cena/měsíc (50% sleva)
Mobilní připojení 4 GB 536,43 Kč 268,22 Kč
Mobilní připojení 10 GB 1008,33 Kč 504,17 Kč

K 10. prosinci 2013 byla spuštěna také webová stránka Turbo Internet www.vodafone.cz/turbo. Na této stránce zákazníci naleznou vše o Turbo Internetu, mapu pokrytí, v budoucnu i další plány na výstavbu rychlého mobilního internetu v regionech, seznam dostupných zařízení a samozřejmě také aktuální nabídky.

Zdroj: TZ Vodafone

Diskuze ke článku
iOSHater
Hlavně by mě zajímalo, jak to bude s pokrytím okolo železnice. To je tragédie jak u Vodafonu, tak i u T-Mobilu. O2 je na tom lépe, ale taky má hluchá místa.
Na druhou stranu, podle specifikací telefonů, bude potřeba si pohlídat podporu pásem. Obvyklá jsou spíše 800 a 2100 než těch 900.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze