Vodafone má opět v nabídce neomezený tarif za 327 Kč. Kolik ale nabídne dat?

5
Vodafone má opět v nabídce neomezený tarif za 327 Kč. Kolik ale nabídne dat?
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Tarif si lze pořídit skrze webové stránky zcela bez závazků
  • Neomezeně můžete posílat také SMS

Vodafone do nabídky před časem navrátil tak trošku speciální mobilní tarif, který je k dispozici skrze webové stránky operátora. Cena tarifu činí 327 Kč a řadí se k těm jednoznačně dostupnějším. Za tuto částku poskytne zcela neomezené volání a SMS. Ohledně dat už tak štědrá nadílka, musíte se spokojit s pouze 3,5 GB. Na druhou stranu Vodafone přímo uvádí, že datový balíček je určen spíše nenáročným lidem, kteří občas zkontrolují e-maily, jízdní řády a sociální sítě.

Tarif můžete pořídit na webu operátora, stačí kliknout na tento odkaz.

Jako výhodu lze brát, že je tarif bez závazku, což znamená, že jej můžete kdykoliv vypovědět. Výjimkou je pouze případ, kdybyste si k tarifu vzali například zvýhodněný telefon. Samozřejmostí je možnost tarif využívat ve všech zemích EU, přičemž je k nim přiřazena ještě Velká Británie, Island a Lichtenštejnsko.

V tuto chvíli si tak tarif může pořídit v podstatě každý. Operátor zmiňuje, že může jít o nové zákazníka, přecházejícího zákazníka i zákazníka Vodafonu, který má v současné chvíli předplacenou kartu. Času máte prozatím ještě poměrně dost, v tuto chvíli je nabídka platná až do 31. ledna 2024.

Tento článek obsahuje affiliate odkaz, díky kterému může vydavatelství 24net s.r.o. získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.

tisková zpráva
Diskuze ke článku
Martin Jerabek
Martin Jerabek
Nemůže to být neomezený tarif, když má omezené data 🫣
Porydge Covername
Porydge Covername
neOMEZENÝ
Pepe Cheb
Pepe Cheb
Kouknul sem že mám spotřebu 560Gb za 9 dní down a 36gb up což mi dělá 2Tb/D dat za měsíc na domácí použití. 3,5Gb je u mne tak na 3H ne na měsíc.
Jab
Jab
Souhlasím s předřečníky. Nazývejte prosím věci pravým jménem. Neomezený tarif nemůže mít omezená data.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze