Vivo už zítra odhalí první komerčně dostupný smartphone se čtečkou pod displejem

3
Vivo už zítra odhalí první komerčně dostupný smartphone se čtečkou pod displejem
  • Již zítra, 10. ledna, představí Vivo nový smartphone
  • Unikátní bude v integraci čtečky otisků pod displej
  • Na novinku láká společnost pozvánkou, která na integraci čtečky pod displej poukazuje

Čínský výrobce Vivo je velmi aktivní, co se snahy o integraci čtečky otisků prstů pod displej týká. Již v roce 2017 představilo Vivo demo kus smartphonu, ve kterém výrobce čtečku pod displej integroval. Rychlost autorizace nebyla nijak závratná a novinka určitě nebyla vhodná pro komerční účely, i samotné zaznamenání otisku nebylo zrovna snadné. To by se však mohlo změnit počínaje zítřejším dnem, kdy má Vivo v plánu odhalit široké veřejnosti výsledky svého snažení.

Vivo - čtečka pod displejem

Nyní společnost Vivo odhalila pozvánku s jasným sdělením „Unlock The Future“, tedy „Odemkněte budoucnost“. Pozvánka napovídá, že bychom tentokrát mohli spatřit opravdu finální kus smartphonu, jenž využívá čtečku pod displejem jako primární způsob autorizace do prostředí.

Možná si pamatujete pár týdnů starou zprávu, ve které společnost Synaptics odhalila funkční čtečku Clear ID, jež hodlá nabídnout mnoha významným partnerům. Smartphony s touto čtečkou by se měly objevit již tento rok a dost možná ještě v rámci veletrhu CES. Vivo by však mělo používat technologii od Qualcommu.

Zdroj: cnmo.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Tomáš
Aj môj oneplus 3t s čítačkou pod displejom je myslím komerčný.
Vojta
Ale pod displejem rozuměj jako v displeji.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze