Vivo chystá střední třídu se skvělým displejem. Těšte se na model Y200 GT

Vivo chystá střední třídu se skvělým displejem. Těšte se na model Y200 GT
Fotografie: Vivo
  • Připravovaná novinka nabídne Snapdragon 7 Gen 3
  • Jemný displej nadchne 144Hz obnovovací frekvencí
  • Zaujmout by mohla i nadprůměrná výdrž

Vivo patří mezi vůbec největší světové výrobce a jeho portfólio mobilních telefonů je skutečně pestré. Navíc se skoro každým týdnem rozšiřuje. Nyní výrobce již velmi jasně láká skrze oficiální stránky na připravovaný model Y200 GT. Řada Y je zpravidla vyčleněna telefonům nižší a střední třídy a nejinak tomu bude i tentokrát, avšak výbava bude až nebývale dobrá.

Vivo Y200 GT

V tuto chvíli známe podobu mobilu a části výbavy. Vše bude stát na moderním procesoru Snapdragon 7 Gen 3, který by měl poskytovat dostatek výkonu i pro náročnější uživatele. Potěšit by měl i displej s vysokým 1,5K rozlišením a vysokou 144Hz obnovovací frekvencí. zdá se, že Vivo, jak už naznačuje i přídomek GT v názvu, hodlá cílit na hráče mobilních her. Procesor sice není ten nejvýkonnější, ale měl by postačovat na většinu oblíbených her současnosti.

Vivo Y200 GT

Nadprůměrnou výdrž slibuje baterie s kapacitou 6 000 mAh. Údajně by měl telefon bez obtíží zvládat dva celé dny bez nabíjení. Doplňme, že obvykle dnes smartphony mívají baterie s kapacitou 5 000 mAh. Ovšem proces opětovného dobití bude svižný, bude podporováno 80W drátové nabíjení. Na zádech, v lehce netradičním fotomodulu, se ukrývají dva objektivy, z nichž ten hlavní nabídne 50 megapixelů. Informace o sekundárním snímači nejsou známé. Představení této novinky by mělo kompletně proběhnout již 20. května.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze