Víte, jak to udělat lépe? Dokažte to a vymyslete novou funkci pro Oxygen OS

Víte, jak to udělat lépe? Dokažte to a vymyslete novou funkci pro Oxygen OS
  • Zájemci dostanou příležitost navrhnout nové funkce pro operační systém Oxygen OS
  • Vítězný nápad bude ohlášen v průběhu března a součástí ocenění je mobilní telefon

Patříte mezi věčně nespokojené uživatele, kteří svým kritickým zrakem pečlivě hodnotí každou vlastnost operačního systému? Pak by vás mohla zaujmout nabídka OnePlus. Společnost připravila originální soutěž, ve které dostanete příležitost navrhnout nové funkce pro operační systém Oxygen OS. Váš nápad však musíte nejprve dostat na papír a projít si zjednodušeným procesem dobře známým produktovým manažerům OnePlus, ve kterém popíšete několik důležitých kritérií, mezi které patří údaje jako:

  • Kdo jsou uživatelé funkce?
  • Co je vámi navrhovaná funkce?
  • Jakou má funkce hodnotu pro uživatele?
  • Pokud jsou na trhu již podobná řešení, čím přesně se vámi navržená funkce liší a v čem je lepší?

Také budete muset detailně popsat, jak má být funkce implementována, případně poskytnout náčrty prostředí. Níže si můžete prohlédnout příklad od autora jménem Gary, který je členem týmu stojícího za vývojem Oxygen OS. Gary s jeho kolegy budou zároveň podrobně zkoumat zaslané návrhy.

Vítězný nápad bude ohlášen v průběhu března a následně se na vybrané funkci začne pracovat. Jakmile budou práce u konce, objeví se nová funkce na speciální události, na kterou autor nápadu obdrží VIP pozvánku a rovněž mu bude zajištěna doprava na místo. Neméně zajímavou součástí ceny je výhra v podobě zařízení, které bude novou funkci podporovat.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze