Virtuál SAZKAmobil stále roste, už dosáhl 200 tisíc zákazníků

5

Jeden z našich nejúspěšnějších virtuálních operátorů oslavuje další milník. SAZKAmobil si jako svého operátora zvolilo už 200 tisíc zákazníků a jde o významný nárůst oproti stavu před rokem.

SAZKAmobil

Virtuální operátor SAZKAmobil působí na českém trhu od 18. února 2014. Od té doby už uplynulo více než 2,5 roku a přesto mu zákazníci nadále poměrně rychle přibývají. Mohou za to různé zajímavé akce i možnost vyhrát se svým číslem v loterii. V loňském roce jsme vám přinesli rozsáhlý rozhovor s ředitelem SAZKAmobilu Janem Schmiedhammerem, který nám prozradil, že počet zákazníků se tedy pohyboval kolem 150 tisíc (červenec 2015).

TIP! Mobil za volant nepatří: každý druhý Čech jej však používá

Dnes bylo oznámeno, že operátor SAZKAmobil překonal hranici 200 tisíc uživatelů. „SAZKAmobil dosáhl dalšího milníku ve své dvouleté historii. Především díky jasné a výhodné nabídce služeb si ho jako svého operátora vybralo už více než 200 tisíc aktivních zákazníků“ uvedl Jan Schmiedhammer, ředitel SAZKAmobil.

Zdroj: Tisková zpráva SAZKAmobil

Diskuze ke článku
Karel 1
UkrCall.net, má volání do všech sítí v Česku za 1.49kč./vlastní 1kč. a bez jakýchkoli podmínek...Minimální dobíjený kredit přes InternetBanking - převodem je od 10kč. výše, nebo v Sazce a na Č.Poště... Platnost kreditu je 2roky...Levné je i volání do zahraničí.
Xicht Xichtovič
Xicht Xichtovič
Ale bez LTE je to všechno na houby.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze