Vánoční augmented reality soutěž T-Mobile o smartphony

T-Mobile přichází s originální vánoční soutěží o zajímavé ceny v podobě chytrých telefonů na principu takzvané rozšířené reality. Co si pod tím máte představit jak vlastně všechno bude probíhat? Dozvíte se v dnešním článku.

T-Mobile Vánoce 2007: nadělujeme firemním zákazníkům

Tip: přečtěte si také článek - T-Mobile v prosinci: Samsung Galaxy Nexus, HTC Radar a další

Bolek naděluje, aneb Rozbalte si svůj nový telefon

Pořádat vánoční soutěž umí každý, ale využití tzv. Augmented Reality není v českých zeměpisných šířkách právě častým jevem. T-Mobile jako první operátor přináší svým zákazníkům hru, která je založena právě na rozšířené realitě. Na základě snímání speciálního AR kódu se budou o stříbrné a zlaté neděli nadělovat chytré telefony.

Jak to bude fungovat?

Středobodem všeho je speciální kód tzv. AR marker. Ten je k mání na t-mobile.cz/vanocnidarky nebo na facebookovém profilu T-Mobile. Po stažení a vytištění už nic nebrání hře o telefony. Kdo si nemůže kód vytisknout sám, ať zamíří do prodejen T-Mobile – na zadní straně brožury Prosincové menu najde vše potřebné. Pak stačí jen počkat na poslední dvě adventní neděle – 11. a 18. prosince – nastartovat počítač, připojit se k internetu a před zapnutou webkameru umístit AR kód. Speciální aplikace na stránkách t-mobile.cz/vanocnidarky se postará o „přečtení“ a každý účastník formou videovzkazu bez mrknutí oka zjistí, zda se může těšit na chytrý telefon, nebo si štěstí sedlo jen o jedno místo vedle.

Video

Kdo vyhrává?

Princip je křišťálově jednoduchý – cenu získává každý 10 000. účastník. Respektive jeho kód musí být „přečten“ jako 10 000., 20 000., 30 000. v pořadí atd. Počet předložení kódu není během dne nijak omezen, záleží jen na odhodlání každého soutěžícího. Od šesté hodiny ranní až do půlnoci může pokoušet paní Štěstěnu. A nadílka? Každou soutěžní neděli bude ve hře 21 telefonů – deset a deset kousků Nokie 500 a Samsungu Galaxy Ace. A také jeden zbrusu nový iPhone 4S .

Ve vánoční soutěži T-Mobile můžete vyhrát tyto přístroje
Čtěte také - Recenze Apple iPhone 4S – Inovovaná duše

Celkem za dva víkendy tedy 42 přístrojů. Pokud si chcete také zahrát, má pro T-Mobile vás AR marker. Taže v neděli na viděnou na t-mobile.cz/vanocnidarky. S Bolkem se budou rozbalovat vánoční dárky.

Zdroje: T-Mobile

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze