Soutěž: je rychlejší poštovní holub, data od T-Mobile nebo Ferrari?

6

Jak nejrychleji přenést 8 GB dat z Mladé Boleslavi do Liberce? T-Mobile přistoupil na netradiční výzvu a změřil síly resp. rychlost svého mobilního internetu s poštovním holubem a nadupaným sporťákem Ferrari. Závod se uskutečnil 13. ledna a právě dnes startuje soutěž, ve které čeká na autora nejpřesnějšího tipu iPad mini.

T-Mobile logo

Startovní a cílové město nebylo vybráno náhodou. Celou Mladou Boleslav T-Mobile v loňském roce pokryl pilotní sítí LTE, která nabízí rychlost až 75 Mbit/s; v Liberci je pro změnu k dispozici v rámci 3G sítě nejvyspělejší technologie HSPA+ 42, s níž zákazníci mohou surfovat rychlostí až 42 Mbit/s. Poradí si ale podle nezávislých testů nejrychlejší mobilní síť s poštovním holubem a Ferrari F430 řízeným automobilovým závodníkem Michalem Vorbou?

Pravidla byla jasná, přenést soubor odpovídající kapacitě flash disku z místa A do místa B v co nejkratším čase. Trasa Ferrari a poštovního holuba byla zvolena tak, aby byly podmínky závodníků maximálně vyrovnané. A nikdo nechtěl prohrát. „Kdyby mi to nandal holub, nemohl bych se ukázat doma,“ prohlásil ještě před závodem s úsměvem Michal Vorba.

Tip: T-Mobile v únoru: Nokia Lumia 820 a Samsung Galaxy S III mini

„Chtěli jsme si vyzkoušet, jak naše síť obstojí v hodně netradičním srovnání – s ikonou rychlosti jako je Ferrari F430, které má maximální rychlost 315 km/h. Ale pozor, poštovní holub rozhodně není do počtu. Ti nejlepší mají ‘maximálku’ až 100 km/h,“ říká Denisa Fuksová, senior manažerka komunikace a médií T-Mobile.

Od dnešního dne až do 10. února mohou všichni tipovat svého vítěze na t-mobile.cz/zavod, kde jsou i pravidla a další podrobnosti o závodu. Video z průběhu netradičního klání se pak na stránkách objeví 11. února. Výhra – zbrusu nový iPad mini čeká na toho, kdo si správně tipne vítěze a jeho čas. Celou soutěž realizuje T-Mobile ve spolupráci s agenturou Cream Prague.

Diskuze ke článku
kary
Vzhledem k tomu, ze uzivatel beznych tarifu za par minut prenosu dat prekroci FUP a rychlost se pak snizi na ohromne 1-2 kB/s.... asi bych ty data stihl rychleji prinest pesky na flashce.
Ip Man
Jóóó tak to jsi zabil ! Naprostá pravda ! Ty jejich slavný FUP limity kdy se pripjíš a za pět minut ti přijde SMS že jsi to překročil, no sice že prý můžeš surfovat dál ale než se ti načte stránka tak to bych s tím telefonem radši třísknul !
Zdenek
I chromý holub bude rychlejší než naše slavná siť t-mobile. Tak pojď mi hop!
blue.sun
Jooo,chlapci predchozi,tak si zaplatte vyssi balicek a nechtejte mit za par kacek terabajtove limity... Jen typicky ceske,chtit vse zadarmo... Ale svet neni zadarmo.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze