Soutěžte s T-Mobile o zájezd na zápas Španělsko - Česko

T-Mobile připravil od 7. – 13. března 2011 zajímavou SMS soutěž, do které svými otázkami přispěli i fotbalisté reprezentace. Její vítěz získá zájezd pro 2 osoby na zápas mistrů Evropy a světa – Španělů, s Českou republikou. Utkání se koná v Granadě, 25. 3. 2011, a výherce poletí stejným letadlem jako celý reprezentační tým. Dalších 49 soutěžících získá fotbalový dres.

T-Mobile logo

Tip: přečtěte si také článek - T-Mobile: mobilní reklama a počet surfařů raketově roste

Fanoušci se registrují pomocí SMS ve formě FOTBAL START na čísle 9001103. Těmto uživatelům budou zdarma zasílány soutěžní otázky. 50 nejrychlejších se správnými odpověďmi získá cenu. Čas se počítá od obdržení textové zprávy s dotazem po doručení odpovědi, šanci vyhrát tak mají i ti, co se do hry zapojí i poslední den. Čím více odeslaných správných odpovědí, tím větší šance na výhru. Soutěžit mohou zákazníci všech operátorů, cena za odpovědní textovou zprávu je 3 Kč vč. DPH. Výherci budou informováni 15. března SMSkou.

Soutěžte s T-Mobile o zájezd pro dva na zápas Španělsko - Česko

Česká fotbalová reprezentace (ilustrační foto)
Čtěte: T-mobile v březnu: nové BlackBerry a Samsung Star za 1999 Kč

Pro příznivce fotbalu je dále připravena akce „kup jednu vstupenku, druhou máš zdarma“ na zápas ČR x Lichtenštejnsko. Utkání se bude konat 29. března 2011 v Českých Budějovicích, a připravena je i přeprava komfortním fotbalovým T-Mobile expressem včetně občerstvení a reprezentačních dresů. Fanoušci, kteří si v autobuse rezervují placené místo se vstupenkou, dostanou automaticky zdarma lístek s místenkou i pro kamaráda.

Čtěte: T-Mobile ČR oznámil finanční výsledky za rok 2010

Fotbaloví nadšenci budou mít možnost ovlivnit výběr měst, kam budou mikrobusy vyslány prostřednictvím webových stránek www.facebook.com/TMCZ. Nominovat města lze bez omezení, do užšího výběru však postoupí jen prvních deset nejrychleji zapsaných. T-Mobile express pak vyrazí do těch pěti měst, kde bude nejdříve obsazeno všech 12 míst (respektive 6 placených). K placení rezervací dojde až po vyhlášení konkrétních pěti měst, zákazníci budou mít následně 3 dny na uhrazení platby.

Kompletní informace o akci naleznete na www.t-mobile.cz/fotbal.

Zdroje: t-mobile.cz, fotbalovyraj.ic

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze