Vánoce u T-Mobile: Deezer, Voyo a zařízení na splátky bez navýšení

3

Do Vánoc zbývají necelé dva měsíce a tak se nemůžeme divit, že je tu první vánoční nabídka. Přispěchal s ní operátor T-Mobile. Láká především na zvýhodněné využívání hudební služby Deezer či video portálu Voyo, dále také na splátkový prodej telefonů a tabletů bez navýšení.

T-Mobile spustí 1. listopadu vánoční nabídku, jejímž cílem je zpříjemnit a zatraktivnit zákazníkům využívání chytrých telefonů a tabletů. Operátor přináší exkluzivně českou verzi populární služby online streamované hudby Deezer a nabídne ji svým klientům za zvýhodněných podmínek. Za nižší cenu bude také možné získat přístup do videoportálu VOYO. Ve vánoční nabídce budou dále 4 smartphony a 2 tablety s celou řadou aplikací a her. Zařízení budou dostupná na splátky bez navýšení, s akontací 1 Kč a slevou 1 000 Kč pro stávající klienty.

T-Mobile: nový tarif Bav se pro všechny od 6 do 26 let

„Před blížícími se Vánoci chceme obdarovat své zákazníky jako poděkování za to, že jsou s námi,“ říká Dana Tomášková, ředitelka marketingu T-Mobile pro segment domácností. „Připravili jsme pro ně spoustu výhod spojených se zařízeními, službami a aplikacemi, aby si mohli co nejlépe užívat nejrychlejší internet v ČR,“ dodává.

Deezer a Voyo - Hudba a Filmy pro každého

Deezer nabízí ve své online databázi více než 25 milionů zahraničních i českých písní v prvotřídní kvalitě, které uživatel může kdykoliv pohodlně poslouchat ze svého smartphonu nebo tabletu, a to jak z internetu, tak offline. Dále umožňuje například tvorbu vlastních playlistů, jejich sdílení a synchronizaci hudby mezi více zařízeními. Pro zákazníky operátora s hlasovým tarifem bude tato služba dostupná v české verzi za 129 Kč měsíčně. K registraci stačí poslat SMS ve tvaru DEEZER A na číslo 4603 nebo aktivovat tuto službu v Můj T-Mobile a následně se registrovat na www.deezer.com/sync/tmcz. Při první aktivaci služby dostane každý uživatel 15 dní na vyzkoušení zdarma. V rámci speciální nabídky navíc všichni klienti, kteří si do 31. prosince letošního roku prodlouží nebo aktivují tarif S námi síť nesíť a vyšší (včetně podnikatelské varianty), získají bezplatný přístup ke službě Deezer na šest měsíců.

Co je Deezer?

Deezer je celosvětový hudební portál s více než 10 miliony aktivních uživatelů každý měsíc. Představuje bránu do hudebního světa bez překážek z časů minulých, a umožňuje tak přístup ke katalogu s 25 miliony skladeb, které jsou k dispozici ihned a ve vysoké zvukové kvalitě. Hudbu můžete poslouchat s připojením k internetu i bez něj, na svém smartphonu, počítači, tabletu, domácím stereu či autorádiu

  • Databáze více než 25 milionů skladeb z celého světa včetně českého obsahu
  • Špičková kvalita hudby bez reklam
  • Možnost poslechu hudby i bez připojení k internetu
  • Možnost tvorby vlastních playlistů a jejich sdílení s přáteli
  • Žánrová rádia
  • Aplikace pro všechny OS zdarma
  • Automatická synchronizace účtu mezi až 3 zařízeními
  • Lze poslouchat na chytrém telefonu, tabletu i na PC

Stáhnout Deezer

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zákazníci T-Mobile budou mít pro svá chytrá zařízení k dispozici také videoportál VOYO obsahující mimo jiné více než 2 000 filmů a seriálů bez reklam, přímé přenosy sportovních událostí na kanálu NOVA Sport či kompletní archiv seriálů a pořadů TV Nova – opět za speciální cenu 129 Kč měsíčně. Stačí mít u operátora hlasový tarif a aktivní službu m-platba, přičemž během prvních sedmi dní lze tuto službu vyzkoušet zdarma. Nabídka platí do 31. ledna 2014 a k jejímu využití stačí do tohoto data na stránce www.t-mobile.cz/voyo vygenerovat slevový kód a uplatnit jej při registraci na www.voyo.cz/tmobile.

Slevy na telefony a tablety

Operátor pro své zákazníky také připravil vybrané smartphony a tablety značek Sony a Samsung dostupné na splátky bez navýšení s akontací 1 Kč. U těchto chytrých telefonů T-Mobile zároveň snižuje základní cenu pro stávající klienty při prodloužení smlouvy minimálně o 1 000 Kč, u tabletů pak snižuje říjnovou cenu pro nové zákazníky datového tarifu o stejnou částku. Akce se týká zařízení Sony Xperia tablet Z, Sony Xperia M, Sony Xperia Z1, Samsung Galaxy Tab 3, Samsung Galaxy S4 a Samsung Galaxy S3 mini, a platí do konce letošního roku.

Našim pro radost, výhodné volání pro Twisty a další

T-Mobile nezapomíná ani na Twist zákazníky. Od 1. listopadu si mohou za 30 Kč jednoduše aktivovat denní balíček, který jim umožní celý den volat do všech sítí v ČR zdarma. Nejen předplacenkáři pak mohou využívat i nový program výhod Našim pro radost kombinující spoustu zajímavých nabídek od obchodních partnerů s výhodami přímo od T-Mobile.

Operátor také připravuje tzv. Appventní kalendář, v jehož rámci bude od 18. listopadu všem svým zákazníkům denně na www.t-mobile.cz/vanoce nadělovat speciální dárek v podobě aplikace nebo hry do smartphonu či tabletu. Dále vyvíjí speciální aplikaci pro charitativní organizaci Dobrý anděl, jejímž prostřednictvím usnadní společensky zodpovědným zákazníkům přispívat potřebným.

T-Mobile zároveň ještě v předvánočním období zahájí prodej horké novinky iPad Air Wi-Fi + Cellular s podporou LTE, který bude mít do Vánoc exkluzivně jako jediný z operátorů. S ohledem na omezené zásoby je nabídka určena stávajícím i novým zákazníkům k datovému tarifu na dobu určitou. Stávající klienti mají navíc možnost pořízení iPadu na splátky bez navýšení již od 1 Kč. Prodej startuje v pátek 1. listopadu v 8:00 hodin ráno a prozatím poběží pouze na e-shopu (www.t-mobile.cz/eshop) ve verzi iPad Air Wi-Fi + Cellular 32GB tmavě šedé. Do Značkových prodejen T-Mobile bude iPad rozšířen, jakmile bude zavezeno dostatečné množství zboží (včetně dalších variant barev a velikosti paměti). Bližší informace o vánoční nabídce na www.t-mobile.cz/vanoce.

Zdroj: TZ T-Mobile

Diskuze ke článku
lojza
Já bych chtěl T-mobile vzkázat, že letošní dárky k Vánocům jsou než pro mladé. Já v tom nevidím pro sebe a myslím, že ještě dost dalších, BOHUŽEL, žádnou výhodu. Lepší bylo nějaké to volání , sms nebo mms o adventním víkendu zdarma. Nedá se nic dělat, ještě, že máme "ty" virtuály. Za málo peněz hodně muziky. Krásný den od Lojzíka
JIRKA
Když se řekne bez navýšení, tak si člověk představí, že to bude za rozumnou cenu. Ale když si spočítám, na kolik ten tablet u Vás přijde, tak snad i hloupej pozná, že navýšený je to už v základní ceně. Vlastně nelžete, jen to není férový. Zkrátka udělat vše, hlavně když to nese !!!
jarmila otawova
jarmila otawova
Ja jsem spokojena,z darku se vybrat dalo,sms i levne volani uz tu bylo vickrat,budme radi,ze jsme,prejme si navzajem,a bude nam prano :-) Krasne dny, uzijte si vsichni Silvestr, a do Noveho roku 2014 vskocme snozmo! At se vsem dari :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze