V červenci máte možnost mít Galaxy S (edge) se slevou 2 500 Kč

9

Samsung na první prázdninový měsíc zavádí speciální, avšak z dřívější doby dobře známou akci, ve které můžete jeho vlajkové lodě získat se slevou 2 500 Kč. Sleva se samozřejmě vztahuje na modely Galaxy S6 a Galaxy S6 edge.

Samsung Galaxy S6 edge

Dvojice Samsungů, Galaxy S6 a Galaxy S6 edge, patří aktuálně na špici portfolia jihokorejského výrobce. Jde o nejvybavenější modely, navíc v luxusních hávech, a není proto divu, že je o ně značný zájem. Nyní si je můžete pořídit v časově omezené akci o 2 500 Kč levněji. Stačí se po zakoupení produktu (u vybraného prodejce) zaregistrovat na stránkách www.samsung-bonus.eu a být mezi prvními 2 700, kteří zde svou účtenku z nákupu nahrají.

TIP! Recenze Samsung Galaxy S6 (edge) – Počátek nové éry

Samsung Galaxy S6

„O naše prémiové modely je mezi zákazníky od začátku zahájení prodeje veliký zájem. I proto jsme přemýšleli, jak fanouškům Galaxy S6 a Galaxy S6 edge zpříjemnit začátek léta, a rozhodli jsme se uspořádat tuto akci, na kterou máme od zákazníků z předchozích let velmi pozitivní reakce,“ říká Ladislav Fencl, produktový manažer divize mobilních zařízení ve společnost Samsung Electronics Czech and Slovak.

Samsung Galaxy S6 edge

Bonusový program na Samsung Galaxy S6 a S6 edge platí od 1. do 31. července 2015, nebo do vyčerpání zásob. Jeden zákazník může na stránkách akce zaregistrovat maximálně dva smartphony. Podrobná pravidla cashback programu včetně seznamu prodejců, kteří jsou do něj zapojeni, naleznete na www.samsung-bonus.eu.

Zdroj: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Kkt
To dokazuje že prodeje jsou fakt supr dupr úžasné a dokonalé, že jo? ;)
Jirka.S
Ale copak ,že by prodeje nebyly bůh ví jak veliké.. A někdo se diví ? Po tom jakou nasadí cenu, přemýšlel jsem že bych migroval k Samsungu ,ale nejsem magor dát dvacet za telefon, škoda mno i tak je to moc moc.
PavelD
Takovou slevičku si můžou strčit...
Prasatko
A ja si ho koupil pred tydnem, ach jo...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze