Uživatelé Lumie 930 mohou získat Windows Phone 8.1 Update 2

23

Druhá verze Technical Preview Windows 10 není aktuálně pro Lumii 930 dostupná, a to kvůli problémům. Na druhou stranu uživatelé mohou získat alespoň aktualizaci na Windows Phone 8.1 Update 2, která přináší pár zajímavých novinek. S aktualizací jistě pospěšte, není jasné, jak dlouho bude tento postup fungovat.

Když Microsoft minulý měsíc představil dvojicí nových smartphonů Lumie 640 a Lumie 640 XL, přišla spolu s nimi i nová verze systému Windows Phone 8.1 Update 2. Pro všechny uživatele, kteří se těšili na aktualizaci starších modelů, však přišla ledová sprcha, update měl být omezen pouze na tyto dva modely. Microsoft však stanovisko přehodnotil a aktualizaci dostaly i modely Lumie 735 a Lumie 830. Sice ne u všech operátorů a všude, ale aktualizace nakonec přislíbena byla.

Windows Phone 8.1 Update 2

Nyní přichází radostná zpráva pro uživatele Nokie Lumie 930, protože i ta může na aktualizaci Update 2 dosáhnout. Stačí stáhnout aplikaci Windows Insider, zaregistrovat se a přihlásit se do Fast Track. S telefon poté proveďte kontrolu aktualizací a následně by měla být nabídnuta ke stažení právě aktualizace Windows Phone 8.1 Update 2 (číslo sestavení 15.116.). Tato verze vylepšuje například rozložení nastavení, přidání textu „další aplikace“ k šipce na spodní straně obrazovky a také nastavení využití dat. Nově by měly být podporovány také Bluetooth klávesnice. Co se týče aktualizace na Windows 10 Technical Preview, tu Lumia 930 prozatím nedostane, Microsoft to odůvodnil problémy s aktualizací u tohoto modelu.

Stáhnout Windows Insider

Zdroje: windowscentral.com

Diskuze ke článku
Kensi Deeks Blye
Kensi Deeks Blye
Zdravím, všechno dělám správně ale hned se mi telefon restartuje. Co dělám špatně ?
tomas
Trosku mimo od temi. Neviete ni povedat aky je rozdiel medzi cz distribuciou a eu distribuciou mobilnych windows. A ked si kupujem mobil ktory sa viac oplati alebo ci je medzi nimi nejaky zasadny rozdiel. Napr. Aktualizacie softweru, pripadne ci nechyba nieco v europskej distribucii napr ceska klavesnica, ceske menu a podobne. dakujem za info
michal
Na 1520 uvedený postup funguje taky :-)
Marty
Na mojí 930 se bohužel tato aktualizace (při dodržení uvedeného postupu) nedetekuje :-(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze