Podívejte se na testovací snímky z OnePlus 6

18× aktualizováno
Podívejte se na testovací snímky z OnePlus 6
  • OnePlus 6 bude mít velký displej s výřezem v horní části
  • Zadní strana bude domovem duálního fotoaparátu a čtečky otisků prstů
  • OnePlus 6 nabídne až 256GB interní úložiště, cena poskočí asi o 50 euro
  • K představení dojde 17. května

Aktualizováno 16. 5. 2018

OnePlus 6 je již připraven na svou premiéru. V současnosti době vypustil Pete Lau, generální ředitel společnosti, čtyři testovací fotografie z OnePlus 6. Níže se na ně můžete podívat, ale bohužel byly sdíleny jen v nízkém rozlišení, na kterém nemohou vyniknout případné kvality či neduhy fotoaparátu.

Testovací fotografie OnePlus 6

Aktualizováno 15. 5. 2018

O OnePlus 6 víme již v podstatě vše. Úniky však neutichají a nechají nás nahlédnout například na příslušenství. K dostání budou pouzdra a ochranné zadní kryty. Dostane se též na ochranné sklo proti poškrábání. Jak můžete vidět, nebude chránit jen samotný displej, ale celou čelní stranu.

OnePlus 6

Aktualizováno 14. 5. 2018

OnePlus 6 si již v tomto týdnu odbude svou oficiální premiéru. Čekání lze zkrátit dalšími novými snímky a také několika informacemi. OnePlus 6 se totiž již objevil na stránkách německého Amazonu, kde je zmíněna přítomnost optické stabilizace obrazu a také voděodolnosti. V jejím případě však není jisté, zda jde o plnění některé IP certifikace, nebo půjde pouze o speciální nano vrstvu, která odpuzuje vodu. Poodhaleny byly též ceny. 64GB verze má startovat na 519 eurech (něco málo přes 13 tisíc), zatímco varianta se 128GB úložným prostorem má vyjít na 569 eur (14,5 tisíce korun). Dostupnost je plánována od 22. května.

OnePlus 6

Aktualizováno 10. 5. 2018

Přesně za týden dojde k představení OnePlus 6 a my známe takřka celý vzhled i výbavu. Sedm dní je nicméně dlouhá doba a ukrátit si ji lze například náhledem na rendery ze všech možných stran a úhlů. Tím získáme podrobný přehled o tvaru a vzhledu OnePlus 6.

Aktualizováno 4. 5. 2018

Po nějaké době znovu slyšíme o chystané speciální edici OnePlus 6. Výrobce pojí partnerství se společností Marvel, takže není žádným překvapením, že se novinka objeví v edici Avengers: Infinity War. Dnes se můžeme podívat na vzhled prodejního balení, kde nechybí logo party komiksových superhrdinů, které připomíná kevlarová vlákna. Tím se zvyšují spekulace o tom, že by se mohla lišit například i povrchová úprava zadní strany samotného telefonu.

OnePlus 6

Aktualizováno 2. 5. 2018

Konečně se můžeme na očekávané OnePlus 6 opět trochu detailněji. Jen škoda, že jsou v podstatě všechny fotografie v nízkém rozlišení a pouze zepředu. Zadní panel a uspořádání fotoaparátů či čtečky otisků prstů se tedy stále nepotvrdilo. Alespoň můžeme vidět velký displej s výřezem, přičemž jsme se dočkali také porovnání chystaného OnePlus s předchozím modelem 5T či iPhonem X. Výřez je citelně menší než u iPhonu a zároveň vypadá telefon stejně velký jako OnePlus 5T, jen mu narostl displej.

Aktualizováno 26. 4. 2018

Kromě klasického OnePlus 6 se chystá i speciální edice určená všem fanouškům komiksového světa Marvel. OnePlus 6 Marvel Avengers Limited Edition bude představeno souběžně s běžnou verzí. Prozatím není známo, jak se limitovaná edice bude lišit. Zatím lze spatřit zřejmě odlišnou povrchovou úpravu zadní strany.

Aktualizováno 25. 4. 2018

OnePlus již na svých stránkách zveřejnil pozvánku na tiskovou konferenci, na které se představí novinka OnePlus 6. Akce bude opět zpřístupněna nejen novinářům, ale také fanouškům, kteří si budou moci zakoupit vstupenky. Vše proběhne 17. května 2018 od 10:00 hodin místního času. Pro nás v České republice to znamená, že akce začne již ve 4:00 hodiny ráno.

OnePlus 6

Aktualizováno 24. 4. 2018

O OnePlus 6 toho vím už tolik, že nám chybí pouze datum oficiálního představení a právě to jsme se dnes dost možná dozvěděli. Informace pochází od uživatele, který byl vybrán do speciálního LAB programu, ve kterém budou vybraní lidé testovat OnePlus 6 ještě před jeho vydáním. Podle rozeslaného e-mailu od výrobce proběhne představení očekávané novinky již 21. května. Pokud je tato informace pravdivá, dostalo by se OnePlus 6 na trh dříve než všichni jeho předchůdci. Čekání si navíc můžete zkrátit obrázky OnePlus 6 v různých krytech, z kterých můžeme odvodit, že se známý přepínač zvukových profilů obarví dočervena a přemístí se na pravou stranu.

Aktualizováno 17. 4. 2018

OnePlus se nás snaží navnadit a vypustilo na svůj Twitter video kapající vody s titulkem „Nesnášíte, když musíte přestat používat váš telefon, když prší? My také.“ Je tedy jasné, že OnePlus 6 bude prvním telefonem výrobce se zvýšeným stupněm krytí vůči vodě, jen ještě nevíme přesné číslo IP certifikace.

Kromě toho vyrazil také zakladatel společnosti Pete Lau do Kalifornie, kde pořídil svým OnePlus 6 pár fotek, kterými se samozřejmě pochlubil na čínské sociální sítí Weibo. Snímky z 16Mpx fotoaparátu jsou přitom pořízeny za krásně slunného dne, takže je jasné, že vypadají velmi dobře. Nic jiného bychom ostatně od vlajkové lodi ani nečekali.

Aktualizováno 13. 4. 2018

Podoba chystaného OnePlus 6 již není žádným tajemstvím. Definitivně ji potvrzuje například nabídka ochranných pouzder, kde samotný vzhled telefonu není nijak maskován. Je tak nasnadě, že k představení telefonu dojde již velmi brzy.

Aktualizováno 11. 4. 2018

Příchod OnePlus 6 je již jasnou záležitostí, potvrzuje to i dnešní únik. V něm vidíme telefon v plné kráse z čelní strany, a to i s malým výřezem v displeji, kam výrobcem umístil LED diodu, čelní fotoaparát a reproduktor. Půjde zřejmě o finální podobu, neboť obrázek pochází z databáze DxOMarku, což znamená, že testy fotoaparátu již zřejmě probíhají.

OnePlus 6

Aktualizováno 6. 4. 2018

Dnešní příval novinek není ani tak ve znamení nových informací ohledně výbavy. V prvé řadě na novinku láká samotné OnePlus skrze svůj Twitter. V krátké animaci lze na okamžik zahlédnout číslo 6.

Zajímavěji vypadá únik živé fotografie, na které bychom měli hledět „do tváře“ OnePlus 6. Vidíme rozsvícený displej, na kterém jsou technické specifikace hardwaru. Opět se tak potvrzuje procesor Snapdragon 845.

OnePlus 6

Aktualizováno 4. 4. 2018

Po oficiálním oznámení názvu a ukázce výřezu v displeji, který se snaží OnePlus ospravedlnit, dostáváme také oficiální potvrzení specifikací. Po řadě úniků už však nikoho nepřekvapí Snapdragon 845, 8 GB RAM ani 256 GB interního úložiště. Kromě toho OnePlus uvedlo, že na OnePlus 6 pracuje také nový speciální tým FSE, což je zkrátka pro „Fast Stable Efficient“ (česky „Rychlý Stabilní Efektivní“).

Podle názvu může každý poznat, že jde o tým, který má na starosti speciálně jen rychlost a optimalizaci systému. Otázkou je, o kolik rychlejší může nový telefon ještě být, jelikož už OnePlus 5T nás svou plynulostí uchvátilo. V každém případě je jasné, proč oznamuje OnePlus postupně různé vlastnosti připravovaného telefonu. Je zkrátka potřeba udržovat zájem lidí, což se minimálně s potvrzením „notche“ podařilo, jen ne v čistě pozitivním smyslu.

Aktualizováno 3. 4. 2018

OnePlus bude zřejmě ctít tradici a i nejnovější model mírně zdraží. Tato informace již internetem proběhla a nyní se objevuje znovu. Můžeme tak očekávat, že u všech tří verzí (64 GB, 128 GB, 256 GB) by cena mohla meziročně narůst o zhruba 50 eur. Nejnovější fotografie pak zobrazuje silikonové pouzdro, které nám odhaluje vertikálně orientovaný duální fotoaparát.

OnePlus 6

Aktualizováno 29. 3. 2018

Počínaje dnešním dnem je oficiálně potvrzeno, že budoucí OnePlus 6 bude mít ve své horní části „vykousnutý“ displej. Potvrdil to spoluzakladatel společnosti Carl Pei. Nezůstalo jen u prostého konstatování, připojil také důvody, proč se k tomu OnePlus rozhodlo. V prvé řadě to OnePlus vidí jako možnost, jak dostat na čelní stranu více věcí a současně velký displej. Samotný výřez má být poměrně malý, jeho rozměry mají být 19,62 × 7,69 milimetrů. Bude tak větší než u Essential Phonu, ale současně menší než na iPhonu X. Pei to zdůvodňuje tím, že menší výřez by znamenal ústupky v kvalitě čelní kamerky. Uživatelé také ocení informační LED diodu, kterou je nutné do výřezu rovněž umístit.

OnePlus 6
Takto bude vypadat vyříznutí displeje u OnePlus 6

Aktualizováno 28. 3. 2018

OnePlus 6 by se mohlo designově odlišit od stávající konkurence. Naznačuje to nová fotografie od Evana Blasse. Na ní vidíme zadní stranu s velmi zajímavou povrchovou úpravou. Může se jednat o imitaci dřeva či textilie. Je současně možné, že OnePlus bude nabízet více verzí modelu OnePlus 6. Pokud by se fotografie ukázala jako pravá, jistě potěší, že OnePlus zachová 3,5mm jack.

OnePlus 6

Aktualizováno 23. 3. 2018

Výbava chystaného OnePlus 6 se pomalu kompletuje. Na nově uniklé fotografii mají být vypsané klíčové specifikace OnePlus 6 s kódovým označením A6000. Známe tak například tloušťku 7,5 milimetrů nebo 175gramovou hmotnost. Displej má mít úhlopříčku 6,28 palce, rozlišení 2 280 × 1 080 pixelů a technologicky půjde o AMOLED panel. Procesor Snapdragon 845 je samozřejmostí a jedna z verzí bude kombinovat 128GB úložiště a 6GB RAM. Na zadní straně se má nacházet duální fotoaparát s rozlišením 20 a 16 megapixelů. Oba se shodnou světelností f/1,7. Čelní strana má být domovem 20megapixelové kamerky se světelností f/2,0. Poslední informace zmiňuje baterii s kapacitou 3 450 mAh.

OnePlus 6

Aktualizováno 21. 3. 2018

Uběhlo pár dnů a máme tu nové informace o připravovaném nástupci zabijáků vlajkových lodí, tedy modelu 6 od OnePlus. Se zahájením prodeje by měla být k dispozici i varianta s 256GB interním úložištěm, u které cena povyskočí asi na 610 euro, tedy asi 15,5 tisíc korun. Dodáme, že aktuálně se OnePlus 5T prodává ve dvou velikostech, a to 64+6 GB za 12 690 Kč, větší model s pamětí 128+8 GB vyjde na 14 200 Kč. Nárůst ceny by měl být tedy stále velmi přijatelný, nejmenší paměťová varianta by mohla dokonce zlevnit.

OnePlus 6

Tabulka rovněž potvrzuje 6,2palcový displej, přítomnost procesoru Snapdragon 845 a 16Mpx fotoaparát. Potěší i rychlá nabíječka přímo v základním balení, OnePlus opět vsadí na standard Dash.

Aktualizováno 8. 3. 2018

Po zhruba týdnu opět slyšíme o OnePlus 6 a krystalizují se nám informace o displeji. Výrobce jej ještě více natáhne a poměr stran dosáhne na 19:9. V horní části však s největší pravděpodobností bude nepraktický výřez. Dále unikl také výsledek benchmarku, který odhalil skóre přesahující 276 tisíc bodů, což není až tak velkým překvapením s ohledem na očekávané nasazení procesoru Snapdragon 845.

OnePlus 6

Původní informace z 28. 2. 2018

Čas příchodu OnePlus 6 se pomalu přiblížil a není překvapením, že o novince začínají prosakovat první informace. Klíčové jsou však fotografie, které odhalují velký displej na většině čelní strany. Jeho poměr 18:9 není po loňském OnePlus 5T žádným překvapením. Tím naopak může být fakt, že i OnePlus nasedne na vlnu vyříznutých displejů. V horní části se nachází malý prostor zasahující do displeje, ve kterém je čelní kamerka a také reproduktor.

OnePlus 6

Zadní strana nám přiblížila vertikálně orientovaný duální fotoaparát, pod kterým sídlí čtečka otisků prstů. Kromě toho víme, že prostředí poběží na Androidu 8.1 Oreo s nadstavbou Oxygen OS 5.1. Základ by pak měla tvořit výbava stojící na 6GB RAM a 64GB interním úložišti. K představení OnePlus 6 by mělo dojít v červnu letošního roku.

Zdroj: compareraja.in, fonearena.com, twitter.com, gsmarena.com, gizmochina.com, weibo.com, twitter.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Pet
Jestli bude OP6 výřez, tak vypadává z mého potenciálního výběru příštího telefonu... absolutně nesmyslná záležitost, nehledě na to, že to vypadá šíleně.
Xwert Is
Xwert Is
Ak prídu s týmto tak sa zaradia po bok značiek ktoré naopak svoj HW nezabili SW ale svoj SW zabili HW.....
Proste toto je humus a ten výrez to tam je načo? Grc
Karlos
Tohle je skaredy výřez. To radši ten Asusacky. Zenfone 5z pěkně zatopi. Huawei P20 bude mít taky výřezy dle Iphonu X a vybavu totoznou s Asusem... hold Apple udává směr.
afafa
treba banovat tychto vyrezavacskych vyrobcov hnus idu opakovat nepochopitelne

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze