Určí Sharp trend? V srpnu má představit novinku se čtečkou pod displejem

9
Určí Sharp trend? V srpnu má představit novinku se čtečkou pod displejem
  • V řadě AQUOS od Sharpu se má objevit novinka s téměř bezrámečkovým displejem
  • Revoluční má být ale zakomponování čtečky otisků prstů pod panel

Sharp je u nás známý, avšak nikoliv pro své mobilní telefony. Na jednu stranu je to určitě škoda, neboť japonská společnost často přichází s moderními technologiemi dříve. Bezrámečkový displej měl již před lety. Nyní do své řady chytrých telefonů AQUOS přidá model S2, které opět oslní téměř bezrámečkovým displejem. Tenký rámeček je pouze dole a zobrazovač je ve stylu Essential Phonu vykrojen v horní části. Alespoň to naznačují první úniky obrázků a fotografií.

Sharp AQUOS S2

Zřejmě jste si však všimli, že na čelní straně není čtečka otisků prstů a chybí též na zadní i boku. Sharp AQUOS S2 by měl totiž nabídnout čtečku pod displejem. Japonský výrobce by tak mohl být vůbec prvním, komu by se to povedlo. Samsung to u řady Galaxy S8 ještě nezvládl a zřejmě se mu to nepodaří ani u Notu 8. Obdobná situace panuje u iPhonu 8. Nový Sharp se představí 8. srpna, což je výrobcem potvrzený termín. Za dva týdny tudíž budeme moudřejší.

Zdroje: droidholic.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Daniel81
Nádhernej stroj, Sharp vždy patřil ke špičce v inovacích, takže věřím tomu že vše bude mít. Navíc ty jejich IGZO displeje, luxus..
martin
Iphon sú babraci roka stačí sa pozret ako vyzerali ich telefóny ni ten istý dizajn teraz skopcia všetko ca sa bude dat. Sharp to sú pani,
tomas
Tak ten zlatý je pekný. Jemný foťák zvysne fotky sa mi nepáčia. Som zvedavý ktorý z tých fotiek bude realita
Michal
Samsung to u S8 a přicházející Note 8 nezvládl a obdobná situace panuje i u iPhone 8.....

Oje... tady někdo z redakce měl už v ruce iPhone 8 nebo má potvrzené jeho parametry?

To byl zase blábol!

Oni ti rádobynovináři neví totiž nic jen jedna kachna za druhou - až potvrdí specifikace Apple a ten to udělá až při představení potom bude jasno - do té doby si to jen cucáte z prstu.
A jelikož to SHARP zvládl - nebo vypadá to tak - tak si to jistě Apple nenechá ujít a věřím že ji bude mít také v displeji.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze