Update pro Angry Birds Space přináší 30 nových úrovní

3

Máte dohrané všechny úrovně v Angry Birds Space a nedočkavě čekáte na další várku? Je konečně tady, update a nové úrovně mají název "Pig Dipper". Zajímá vás, co všechno přináší? Těšte se na lovení prasátek pod vodou.

Hra Angry Birds Space získala ocenění jako nejprodávanější iOS aplikace roku 2012. Nyní se dočkala aktualizace s třiceti novými úrovněmi. Na tom není nic divného ani přelomového, každý díl Angry Birds obdržel aktualizací několik. Na této aktualizaci je ale zajímavé to, že přináší zcela novou galaktickou-aquatickou planetu, jejíž povrch je kompletně zatopen. Je dostupná nejen pro iOS, ale samozřejmě i pro Android.

Společně s podvodní planetou přinesli tvůrci i novou fyziku, přece jen pod vodou létají naštvaní ptáci jinak, než v "běžném" vesmíru. Zelená prasátka vás ale mohou překvapit nejen pod vodou, ale i na vodě, kde plavou na loďkách. Do výzbroje dostanete i speciální letku pěti ptáků. Abyste si novou sadu úrovní mohli zahrát, musíte mít dohrané i ty předchozí.

Tip: Angry Birds Space: do nekonečna a dál (recenze hry)

Stáhnout Angry Birds Space z App Store
Stáhnout Angry Birds Space z Google Play

Zdroje: iphoneincanada.ca

Diskuze ke článku
petr
A windows phone zas nic.nechapu proc ty aktualizace nemuzou vypustit zaroven.Hlavne me udivuje ze updaty ma android ,kdezto wp je to placeny a dostane vse az posledni
petr
Android je sracka !neustale nestihajici ram ,problemy s pameti ,neustale sekani a i s blbym dvoujadrem nebezel jak ma ..mel jsem Xperii U .. S wp jsem spokojen ,jednoduche prostredi ,rychlost a stavi i blbrjch 256 mb ram a fakci to ,vsak on ten update bude to je jedno ! Jde o to ze je android nejvic rozsirenej a wp se teprv rozjizdi .

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze