Update na Froyo pro Motorolu Milestone nabírá zpoždění

Jeden z prvních Android modelů výrobce Motorola má avizován aktualizaci na operační systém Froyo. Uživatelé se měli dočkat zhruba v posledním čtvrtletí letošního roku, ale podle prohlášení samotného výrobce dojde nejspíše k pozdržení. Motorola Milestone nabídne kvalitní dílenské zpracování s hardwarovou qwerty klávesnicí.

Jako hezký dárek by se určitě vyjímala aktualizace na Android 2.2 Froyo. Motorola Milestone má v základu operační systém Anrdoid 2.1 Eclair. Nová verze přináší lepší stabilitu, optimalizovaný výkon a hlavně plnohodnotnou verzi Flashe s možností instalace her nebo aplikací přímo na pamětovou kartu. Americký výrobce Motorola nyní avizoval, že aktualizace se odkládá na první čtvrtletí roku 2011. Rozhodně to není příjemná zpráva, zvláště pak pokud se chce výrobce dostat trvale z červených čísel. Navíc jeho start s mobilními telefony s operačním systémem Android není zrovna příkladný. Poukazuji tím na jeho podporu vlastních modelů, kdy například pro velmi zajímavý model Motorolu Milestone XT720 se nepočítá s aktualizací na Android 2.2.

Motorola Milestone
TIP: Podívejte se na představení Motoroly Milestone

Motorola Milestone je povedený model výrobce, který nabídne hardwarovou qwerty klávesnici, 5 MPx fotoaparát s autofocusem. Procesor o taktu jen 550 MHz mohl být výkonnější. Jako dotykový ovládací prvek byl zvolený kapacitní displej o úhlopříčce 3,7" s technologií TFT a rozlišení HWGA. Interní paměť lze rozšířit o paměťové karty microSDHC až do velikosti 32 GB.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze