Motorola Moto G8 Play se třemi fotoaparáty na dalších obrázcích

2× aktualizováno
Motorola Moto G8 Play se třemi fotoaparáty na dalších obrázcích
  • Displej by měl mít úhlopříčku přes 6 palců a poměr stran 19:9
  • Slušně vypadá baterie s kapacitou 4 000 mAh
  • Na zadní straně budou hne tři fotoaparáty

Aktualizováno 25. 10. 2019

Stále před oficiálním představením došlo k úniku Motoroly Moto G8 Play skrze španělský internetový obchod. Můžeme se tak podívat na oficiálně se tvářící obrázky. V obchodě se objevily také specifikace, které zmiňují například hmotnost 183 gramů. U displeje se však s předchozími informacemi obchod rozchází, uvádí úhlopříčku 6,2 palce. Nesrovnalosti panují též kolem trojice fotoaparátů. Obchod zmiňuje kombinaci 13+2+2 megapixely, což je zásadně odlišné od dřívějších informací, kde se očekávalo, že hlavní snímač nabídne 48megapixelové rozlišení a bude doprovázen například ultraširokoúhlým objektivem, který by rozhodně neměl jen 2megapixelové rozlišení.

Motorola Moto G8 Play

Aktualizováno 17. 10. 2019

Nizozemský server mobielkopen.net přinesl tiskové rendery tohoto modelu a můžeme vidět velkou shodu s dalším spekulovaným kouskem G8 Plus. Na čelní straně bude jen menší výřez, naopak na zadní straně tři fotoaparáty. Kromě klasického, zřejmě 48megapixelového, dojde na ultraširokoúhlý se záběrem 117° a nakonec snímač pro práci s hloubkou ostrosti. Nebude chybět ani čtečka otisků prstů na zadní straně, USB-C a 3,5mm jack.

Motorola Moto G8 Play

Původní informace z 29. 8. 2019

Lenovo produkuje také telefony pod značkou Motorola a skrze certifikační úřad FCC unikly informace o budoucí Motorole Moto G8 Play, která by měla být základním modelem řady G. Uniklé schéma nám dává informaci o tom, jak bude telefon velký. Například výška činí 157,6 milimetrů a úhlopříčka celého telefonu má být 6,65 palce. Díky tomu lze odhadnout, jak velký bude displej. Je nutné počítat s nějakými rámečky, avšak velikost zobrazovače nad 6 palci je takřka jistotou. Zadní strana bude domovem jednoho hlavního fotoaparátu.

Motorola Moto G8 Play

Na fóru XDA-Decelopers se objevily další spekulace týkající se telefonu Zmiňuje se nasazení procesoru Helio P60/P70, přičemž v nabídce má být varianta s 3GB RAM a 32GB úložným prostorem a dále verze se 4GB RAM a 64GB interní pamětí. Počítá se s Androidem 9.0 Pie a baterií s kapacitou 4 000 mAh, což je mimochodem o celých 1 000 mAh více než u současné Moto G7 Play. Chystaná novinka má disponovat slotem pro dvě SIM karty a NFC. V tuto chvíli není známé, kdy by mohlo dojít k představení.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze