Tuzemský virtuální operátor ViralMobil ukončil svoji činnost

6

Smutného konce se dočkal virtuální operátor ViralMobil, za kterým stojí v internetové sféře poměrně známá dvojice Viral Brothers (Erik Meldik a Čeněk Stýblo), na začátku února totiž svoji činnost ukončil. Oficiální web operátora již není funkční, stránky jsou přesměrovány na slevový agregátor SekecMazec. O ukončení ViralMobilu včera jako první informoval webový portál iDNES.cz.

Nepřehlédněte:

ViralMobil
ViralMobil končí

Minulý rok byl bezesporu ve znamení virtuálních operátorů. Neuplynul týden, abychom vás neinformovali o vstupu nového virtuála na tuzemský trh, popřípadě o nové, akční nabídce již „zavedeného“ virtuála. Nyní se už situace trochu uklidnila. K dnešnímu dni jich funguje zhruba padesátka, už tehdy ale bylo víceméně jasné, že konkurenční boj mnoho z nich zahubí. Prvním tuzemským virtuálním operátorem, který svoji činnost oficiálně k začátku února ukončil, se tak stal právě ViralMobil, který působil v síti T-Mobile.

Za virtuálním operátorem ViralMobil stála oblíbená dvojice Erik Meldik a Čeněk Stýblo

Důvod ovšem není tak úplně zřejmý. Není tedy jisté, jestli byl projekt ViralMobil prodělečný, nebo pouze nenaplnil stanovená očekávání. Uživatelé virtuálního operátora ViralMobil byli však předem s celou situací obeznámeni a byli převedeni pod jiného virtuálního operátora. Pro připomenutí, podrobně jsme vás o nabídce ViralMobilu informovali v srpnu minulého roku zde.

Zdroje: mobil.idnes.cz

Diskuze ke článku
Pf
prej oblibena dvojice. Uz kvuli tem dvema bukvojum bych do ViralMobilu nikdy nesel ...
jirka
tak zkusili to no :) chtěli využít YT popularity, ale byznys je byznys
pravidelný čtenář mobilenetu
1) sekecmazec je slevový agregátor (rozdíl mezi portálem a agregátorem je zřejmý - podobně jako zbozi.cz a mall.cz - jeden prodává, druhý zprostředkovává)
2) Uživatelé virtuálního operátora ViralMobil byly však předem s celou situací obeznámeni a byly převedeni pod jiného virtuálního operátora.
- prosím, "ti uživatelé" - tedy "byli"
Renata
Další bude RELAX mobil a třeba The Mobile může zůstat, leden měl, má a bude mít 31. dní. Unifone snad ani vznikat nemusel.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze