Virtuální operátor ViralMobil: volání za 1,11 Kč a data pro náročné

14

Na českém trhu funguje další virtuální operátor, který si říká ViralMobil, a za kterým stojí známá internetová dvojice Viral Brothers. Nás však více zajímá nabídka. Ta staví na jednom hlasovém tarifu se sazbou 1,11 Kč za volání do vlastní sítě a zaujmout by mohla i rozsáhlá nabídka datových balíčků.

Virtuálních operátorů u nás přibývá jako hub po dešti a bude stále těžší a těžší se nějak více prosadit. Zajímavou cestou je sázka na známé tváře. V tomto případě jde o dvojici Viral Brothers, která se na internetu proslavila sérií videí se společným názvem „Debilní kecy“. Nyní to zkouší také na poli virtuálních operátorů. ViralMobil funguje v síti T-Mobile a cílí především na mladé zákazníky, které mohou zaujmout chytlavé slogany. ViralMobil si například dělá legraci z Tesco Mobile, kdy operátor z hypermarketu je údajně tak cool, jako ponožky v sandálech.

ViralMobil

Přejděme ale k samotné nabídce, která ukrývá pouze jediný tarif s názvem Basic. Jde o předplacenou službu, nicméně měsíčně vás jeho využívání vyjde na 37 Kč, respektive 1,20 Kč za den. Cenově jsme se nedočkali nijak extra výhodných sazeb a potěší tak částečně alespoň účotvání 60+1. Méně již částka za přenos čísla, která činí 370 Kč. Pozor si také musíte dát na dostatečnou výši kreditu. Pokud se dostanete na nulu, dojde k jednostranné blokaci, jejíž deaktivace vás bude stát 4,99 Kč. Pokud si nedobijete do 15 dnů, dojde k oboustranné blokaci, vyjde následné odblokování na 44 Kč. Operátor vás při zůstatků nižším než 50 Kč upozorní formou SMS na to, že byste si měli dobít kredit.

Tarif BASIC
měsíční paušál 37 Kč
volání do vlastní sítě 1,11 Kč / minutu
volání do ostatních sítí 2,22 Kč / minutu
SMS do vlastní sítě 1,11 Kč
SMS do ostatních sítí 1,44 Kč
tarifikace 60+1
MMS 4,44 Kč

ViralMobil představil také hned několik datových balíčků. Nejnižší nabízí limit 100 MB a vyjde na 77 Kč. U tohoto tarifu se po vyčerpání limitu internet zcela zastaví. U vyšších dojde ke zpomalení rychlosti na 16 kbit/s. Vždy si můžete data přikoupit. 100 MB vyjde na 99 Kč, 500 MB na 244 Kč a 1000 MB na 333 Kč.

Datový balíček cena
100 MB* 77 Kč
500 MB 199 Kč
1000 MB 303 Kč
3000 MB 477 Kč

* - po vyčerpání limitu 100 MB dojde k pozastavení internetu

Závěrem můžeme zmínit i zaváděcí akci, kdy prvních 5000 zákazníků získá SIM kartu s podpisy Viral Brothers tedy dvojice Erik Melidk a Čeněk Stýblo. Kromě toho bude na nového operátora lákat také krátká reklama, která je zpracována formou známých a již zmíněných Debilních keců.

Diskuze ke článku
jirka
to je tak když "sláva" stoupne do hlavy, debilní předplacenky pro debilní fanoušky
Kunťa Punťa
Kunťa Punťa
Ani ve snu by mě nenapadlo, že jsou tak slavní, aby to strhlo větší počet zákazníků. Navíc jsem si myslel, že otevření vlastního virtuálního operátora něco stojí, když to do teď dělaly jen poměrně velké subjekty (Tesco, Air..). Kdopak to asi sponzoruje....?
Lukky
Pockam si do 1.12.2013 protoze to bude teprve zajinava nabidka volani do vsech siti: 0,59 Kc/min. (1+1), SMS: 0,59 Kc pausal: 59,00 Kc bez volnych jednotek. Ok mohl bych mit 100 volnych jednotek, ale i tak dobry pro aktivni lidi. Kdo z operatoru van da 100 minut za 118,00 Kc!? S uctovanim po vterinach! Je teda pravda, ze vterina v zakladu stoji 59,01 Kc coz je sila!
ach
trapnost nad trapnost!!! jak clanek o "slavnych", tak ceny po zapocteni poplatku...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze