Třetí Pixel do party? Kdepak, Ultra Pixel byl vymyšlený

Aktualizováno
1
Třetí Pixel do party? Kdepak, Ultra Pixel byl vymyšlený
  • Google možná pracoval na třetím Pixelu s názvem Ultra Pixel
  • Měl mít obrovský displej takřka bez rámečků či duální fotoaparát
  • Nakonec se ukázalo, že veškeré informace byly vymyšlené

Aktualizováno 2. 10. 2017

Žádný třetí Pixel se nechystá, šlo pouze o vymyšlenou informaci včetně obrázků od již níže zmíněného YouTubera. Dokazuje to navíc nově zveřejněné video.

Původní informace z 29. 9. 2017

Již ve středu 4. října dojde k představení druhé generace referenčních telefonů Pixel od Googlu. Spekuluje se o nich již několik měsíců, avšak aktuálně není zřejmé, zda se dočkáme dvou či tří modelů. Zdánlivou jistotou jsou Pixely 2 a 2 XL, které by přímo navázaly na loňské modely. Nyní se však do všeho vložil youtuber Arun Maini, který ve svém videu odhaluje zařízení s názvem Ultra Pixel. Jsou vidět hrubé obrysy, které odhalují velký displej téměř bez rámečků. Zmíněn je též duální fotoaparát a zcela nový snímač otisků prstů. Ten by snad měl být již integrován pod displej, čímž by si Google připsal prvenství.

Tento případný model by údajně mohl nabídnout také přepracované ovládání, které by se obešlo bez klasické navigační lišty ve spodní části displeje. Ovládání by tak zřejmě bylo založené na různých gestech. Veškeré informace jsou však nepotvrzené a je otázka, zda jde vůbec o opravdové zařízení. Ve výsledku může jít jen o fanouškovský návrh. Vše se dozvíme již v polovině příštího týdne.

Zdroj: phonearena.com, youtube.com, androidcentral.com