Total Commander pro Android konečně hotový, stahujte zdarma

1

Souborový manažer Total Commander určitě znáte, pravděpodobně ho na svém počítači i používáte. V minulosti se mimo verze pro Windows objevila portace i na kapesní počítače a chytré telefony s Windows Mobile, nyní si ho můžete zdarma stáhnout i pro telefony a tablety s Androidem.

První testovací verze Total Commanderu pro Android se objevila zhruba před jedním rokem. Už tehdy byla docela slušně použitelná, zdálo se, že finální verze je otázkou maximálně několika týdnů či měsíců. Autor Christian Ghisler však prioritně vyvíjel nové verze pro Windows, ze kterých žije, takže se ve finále vývoj Android verze poněkud protáhl.

Total Commander pro Android

Testovací verze Total Commanderu jste až doposud mohli stahovat přímo ze stránek autora, pokud jste znali tu správnou adresu, která nebyla nijak veřejně propagovaná. Finální verze se nyní objevila i v Play Obchodu, odkud si jí může stáhnout kdokoli a zdarma. Zároveň si do ní můžete stáhnout i 3 pluginy (FTP, LAN a WebDAV).

Total Commander pro Android

Total Commander jsme vyzkoušeli na tabletu Asus Transformer Eee Pad TF101 s Ice Cream Sandwich, funguje bez problémů, brzy vám přineseme jeho podrobnou recenzi.

Total Commander pro Android

Jak se vám Total Commander pro Android líbí? Nahradíte jím váš aktuálně používaný správce souborů?

Stáhnout zdarma Total Commander pro Android