Tmavý režim pro Messenger se objevuje mezi prvními uživateli

11
Tmavý režim pro Messenger se objevuje mezi prvními uživateli
  • Tmavý režim je v současnosti testován pouze v několika vybraných zemích
  • Barevné elementy, jako jsou například tlačítka nebo zelená ikonka zobrazující on-line stav uživatele, zůstávají stejné

Několik měsíců poté, co byl přislíben tmavý režim u populární chatovací aplikace Messenger, se k nám dostávají první informace od uživatelů, kteří se řadí mezi šťastlivce, kteří si už mohli tmavý režim otestovat.

Uživatelka Jane Manchun Wong, která je jedním z testerů, se na internetu podělila o první dojmy z tmavého režimu. Ten je v současnosti testován pouze v několika vybraných zemích. Efekt zapnutého tmavého režimu je evidentní – dříve bílé plochy se promění v černé a tmavý text se stane bílým. Barevné elementy, jako jsou například tlačítka nebo zelená ikonka zobrazující on-line stav uživatele, zůstávají stejné.

Stáhnout Facebook Messenger

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store

Diskuze ke článku
Carda
Zajímavý ukazují jak bude vypadat tmavý režim ale že po jednom dni zmizel ten nový vzhled co se ukázal poprvé a už se do teď nevrátil nějak nevysvětlili proč zmizel :D
Tečka
Ještěže nemusím tuhle srágoru používat
Xwert Is
Xwert Is
pred 5 rokmi bolo pozde....
Vojta Vilímec
Vojta Vilímec
Černý režim vypadá hezky, ale mně by bohatě stačil bílý nový vzhled. Na pár hodin se mi objevil, ale pak mi ho zase vypli.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze