Tmavý Obchod Play se objevil u prvních uživatelů Androidu 10

4
Tmavý Obchod Play se objevil u prvních uživatelů Androidu 10
  • Obchod Play následoval další aplikace jako například Gmail, Google Chrome či YouTube
  • Tmavý režim si naplno užívají majitelé Pixelů s Androidem 10

Google v minulosti nechal postupně zahalit do tmavého režimu několik aplikací a nyní i celé prostředí nejnovějšího Androidu 10. Jedním z mála míst, kde jsme se doposud s tmavým režimem nesetkávali, byl Obchod Play. I tam se však „dark mode“ nakonec dostal a majitelé smartphonů Pixel hlásí přítomnost tohoto režimu i v obchodě s aplikacemi.


Na obrázcích níže si můžete prohlédnout, jak Obchod Play v tmavém režimu vypadá.

Diskuze ke článku
Janek
Bohužel nejde jen o Google, do tmavého režimu fušují i další velcí hráči a tím to nekončí , neboť je zde další dělení na ty co mají nárok a na ty bez nároku. Momentálně je to džungle ve které je těžko se vyznat. A tak nezbývá než čekat než se aktéři tmavého režimu vyblbnou a začnou jednat rozumně. Prověřil jsem na několika top zařízeních možnost tohoto režimu a výsledek je ubohý, nikde tento režim neběží bez problémů.
Fuzo
Prověřil jsem na několika top zařízeních možnost tohoto režimu a výsledek je ubohý, nikde tento režim neběží bez problémů.
No nevím. Jako majitel telefonu Pixel3 můžu říct jen jedno. Díky tmavému režimu mám podstatně delší výdrž baterie a prozatím žádné negativa.
Jiricek
To co si dovoluje android a Chrome beta je neskutečný.Mate tolik peněz co je zanedbatelný částce,která by udělala černým režimem radost a zpříjemnění při jakékoliv aplikaci cetování čtení zpráv atd.To je vše.Spis je to smutný,že se to musí tak rozpitvávat.Prosim něco už s tím něco udelejte
Vojta Vilímec
Vojta Vilímec
Naposledy upraveno: 17. 9. 2019 11:45
Tmavý režim Googlu je úplně na hovno, protože není zcela černý. Samsung a jeho tmavý režim u aplikací, to je teprve černá, která šetří displej a baterii.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze