Testujeme: Nokia 6500 Slide, Motorola RIZR Z8 atd.

V redakci pro vás testujeme nejnovější mobilní telefony. Podívejte se, které novinky máme právě v rukou a zeptejte se nás na to, co vás zajímá. Na redakčních stolech nám právě leží Nokia 6500 Slide, Motorola RIZR Z8, Motorola RAZR 2 V8 a Samsung E590.

V diskuzi pod článkem (nebo přímo na naše emaily v sekci kontakty) můžete pokládat dotazy ohledně právě testovaných telefonů. Zajímá vás jak se chová ta či která funkce? Chcete se dozvědět, zda si telefon poradí s určitým typem souborů, zda obsahuje určitou aplikaci nebo jen jaká je výdrž baterie při určité činnosti? Stačí se zeptat a rádi odpověď zařadíme do recenzí. Ještě lépe vám tak budeme moci poradit s výběrem vašeho nového telefonu.

TIP: přečtěte si naše dřívější recenze nejnovějších telefonů

Uvedené telefony máme v redakci a právě je pro vás testujeme. Pokud vás cokoliv zajímá, zeptejte se.

Motorola RAZR2 V8

Nástupce legendární Motoroly RAZR přináší opět žiletkový design. Výrobce sice ubral další 2 milimetry a novinka se tak může pochlubit tloušťkou pouze 11,9 milimetrů. Na prvenství to ale nestačí. Nejtenčí véčko Samsung U300 se totiž může pochlubit jen 9,6 milimetry. Testovaná varianta V8 si poradí pouze s GSM sítěmi, 3G ji zůstává zapovězeno. Potěší ale velkou vnitřní pamětí až 2GB a dvěma velmi kvalitními QVGA displeji.

TIP: Přečtěte si květnové představení nové řady Motorol RAZR 2

Motorola RIZR Z8

Dlouho očekávaný a mnohokrát odkládaný chytrý telefon s operačním systémem Symbian UIQ se konečně dostal i na pulty českých obchodů. Telefon s nezvyklou banánovou vysouvací konstrukcí sice běží na stejném systému, jako chytré Sony Ericssony (P1i, M600i apod.), ale nemá dotykový displej. Z výbavy můžeme zmínit 2 Mpx fotoaparát, podporu 3G nebo kvalitní hudební a video přehrávače.

TIP: Přečtěte si podrobné představení nové chlouby Motoroly

Nokia 6500 Slide

Nejvybavenější telefon celé Series 40 přináší opravdu špičkovou výbavu. Ta zahrnuje velmi kvalitní 3,2 Mpx fotoaparát a schopnost natáčet VGA video, podporu sítí 3.generace, EDGE, FM rádio poprvé s RDS a nový hudební přehrávač. Vysouvací novinka však není žádný střízlík a hlavně kvůli kovovému krytu disponuje poněkud vyšší hmotností 125 gramů.

TIP: Přečtěte si naše červnové představení Nokie 6500 Slide

Samsung E590

Klasická novinka s překvapivě malými rozměry, nízkou hmotností a přesto výbornou výbavou. Její součástí je i 3 Mpx fotoaparát s automatickým zaostřováním, FM rádio, paměťové karty a EDGE. Zamrzí však absence podpory 3G.

TIP: Přečtěte si představení nového Samsungu E590


oficiální fotografie
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze