Testujeme LG GD880 mini a Samsung i5800 Galaxy 3

9

V redakci pro vás právě testujeme nové mobilní telefony. Prvním je LG GD880 Mini, které oslní svým ultra jemným displejem a dobrou výbavou. Do redakce dorazil také zajímavý Samsung střední třídy s OS Android, model i5800 Galaxy .

V diskuzi pod článkem (nebo přímo na naše emaily v sekci kontakty) můžete pokládat dotazy ohledně právě testovaných telefonů. Zajímá vás, jak se chová ta či která funkce? Chcete se dozvědět, zda si telefon poradí s určitým typem souborů, zda obsahuje určitou aplikaci nebo jakou má výdrž baterie při určité činnosti? Stačí se zeptat, rádi odpověď zařadíme do recenzí. Ještě lépe vám tak budeme moci poradit s výběrem vašeho nového telefonu.

Nepřehlédněte ani dřívější recenze testovaných telefonů.

Uvedené telefony máme v redakci a právě je pro vás testujeme. Pokud vás cokoliv zajímá, zeptejte se.

LG GD880 mini

Nové LG zastupuje střední třídu a vyniká především 3,2 palcovým displejem s rozlišením 480 x 854 pixelů. Dále nepostrádá rychlá data, Wi-Fi či GPS. Postačující bude i 5 megapixelový fotoaparát s automatickým ostřením.

TIP: přečtěte si také první informace: LG Mini GD880 odhalen, v prodeji již tento měsíc


LG GD880 mini

Samsung i5800 Galaxy 3

Zajímavý a poměrně levný model korejského výrobce s operačním systémem Android ve verzi 2.1. Kromě toho nabídne podporu 3G včetně HSPA. WQVGA displej je vyroben opět TFT technologií a jeho úhlopříčka činí 3,2 palce. Přítomno je i Bluetooth 3.0 nebo A-GPS.

TIP: přečtěte si také preview Samsung I5800 Galaxy 3: jediný Android


Samsung i5800 Galaxy 3
Diskuze ke článku
Danny
Dobrý den, chci se zeptat na funkci ztišení vyzvánení pri obrácení displejem dolu, jak to funguje u HTC, u samsungu se tomu říká etiquette pause a nemá to v menu ani samsung galaxy S, ale dá se to prý stáhnout z marketu...jak je na tom tenhle telefon? Díky
JohnyAsbest
Zdravím, osobně mám týden Samsung i5801 Galaxy 3 Leo - překrásná kovová stříbrno-lesklá verze od Orange, což je sestra či bratr výše uvedené verze Galaxy 3. Mám jen dotazy:
- je možno místo jazykové sady se slovenštinou (proti které nic nemám), kde není CZ, u někoho dát jazykovou verzi s CZ ?
- nějak jsem nepochopil, jak je to s tou navigací - samotný mobil má v aplikacích Navigácia, ale při spuštění se píše, že mám smůlu. Lze toto nějak nahradit funkční navigací ? přitom maps Google to obsahuje, udělá to i trasu, ale navigace k tomu není.
Radko
Koukám,že tu se asi nie dozvědět odpovědi? Ptám se iba aj já, pretože potrebuji radu, ako si gd880 mini poradí se škrábanci, je displej urcitom zpusobom odolny viece ako ine modely?
Mart
Dobrý den, děkujeme za dotazy. Odpovědi zveřejníme během týdne, až vše prověříme. Nyní máme telefony v rukou pouze pár hodin.

Ptejte se dál na to, co vás zajímá!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze