HTC Deluxe uniká na nových snímcích. Bude i v bílé variantě

Pamatujete na špičkový model HTC J Butterfly určený pro Japonsko, nad kterým se nejeden evropský fanoušek HTC rozplýval? Nyní to vypadá, že by se mohl tento špičkový 5palcový smartphone s Full HD displejem dostat i na světové trhy. Těšíte se?

Aktualizováno 23.11.2012 – nové fotografie

Před týdnem jsme vás informovali o tajném HTC Deluxe. Mělo by se jednat o mezinárodní verzi nedávno představeného modelu Butterfly J, který je určen jen pro Japonsko. Po sedmi dnech se na světlo světa dostala série pěkných fotografií, které odhalují bílou a černou variantu modelu Deluxe. Nic z výbavy, co bychom už nevěděli, se však ven nedostalo. Spekuluje se však, že podrobnosti o HTC Deluxe by se měly objevit už 6. prosince.


HTC Deluxe bude nabízen ve dvou barevných variantách

Původní informace z 16.11.2012

Když HTC v říjnu představilo špičkový model J Butterfly a zároveň oznámilo, že bude určen pouze pro japonský trh, mnoho lidí tomu odmítalo uvěřit a doufalo, že se podobný model dostane také na světový trh. V listopadu byla varianta tohoto modelu oznámena pod názvem HTC DROID DNA pro amerického operátora Verizon Wireless a nyní se zdá, že by se tato špičková novinka mohla dostat také na světové trhy, a to pod názvem HTC Deluxe.

HTC Deluxe - údajná oficiální podoba z Twitteru evleaks

Informace se objevila společně s fotografií na Twitter kanálu evleaks, známého velmi přesnými úniky tiskových fotografií a informací před jejich oficiálním oznámením, takže zde je opravdu vysoká šance, že se v horizontu týdnů opravdu představení této novinky dočkáme. A co by nové HTC Deluxe mělo přinést? Se svým 5palcovým displejem se zařadí do kategorie tabletofonů nebo opravdu velkých telefonů, přičemž displej bude určitě největším lákadlem. Kromě nejnovější technologie Super LCD 3 totiž přinese rovnou Full HD rozlišení, tedy 1920 x 1080 pixelů. To je mnohem více, než má například konkurenční Samsung Galaxy Note II a takové rozlišení dává na dané úhlopříčce úžasnou jemnost 441 ppi. Kromě úchvatného displeje se můžeme těšit také na čtyřjádrový čipset Snapdragon S4 s taktem CPU 1,5 GHz a grafikou Adreno 320, 2GB RAM a 8Mpx fotoaparát.

Takto vypadá HTC J Butterfly, v Japonsku prodávaná předloha chystaného HTC Deluxe

Doufejme, že k oficiálnímu představení HTC Deluxe dojde co nejdříve a dostane se i do České republiky. Mohlo by se totiž jednat o model, který by přinesl kýženou inovaci do nyní finančně rychle klesajícího HTC. Těšíte se? Koupili byste si takový telefon?

Technické parametry HTC J Butterfly

Kompletní specifikace
Konstrukce143 × 71 × 9,1 mm, 140 g, konstrukce: klasická, odolnost: ano
DisplejSuper LCD 3, 5" (1 920 × 1 080 px)
Fotoaparát8 Mpx (3 264 × 2 448), LED dioda, autofocus, video: 1 920 × 1 080 px, 30 FPS
ChipsetQualcomm S4 APQ8064, CPU: 4×1,5 GHz, GPU: Adreno 320
PaměťRAM: 2 GB, vnitřní paměť: 16 GB, paměťové karty: microSDHC
Datové funkce5G: ?, LTE: ano, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n, Bluetooth: 4.0, NFC: ano
Operační systémAndroid 4.1
Akumulátor2 020 mAh, bezdrátové nabíjení: ?
Dostupnostprosinec 2012, ?

Zdroje: talkandroid.com, twitter.com, androidcentral.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Topolinom
Vypadá dobře. Konečně opět podpora Sd karet pro rozšíření paměti. Pokud by výrobce zaručil aktualizaci firmware a Androidu min na dobu 2 let tak ano.
JiRa
Jsem zvědavý, jak si stávající procesory a grafiky poradí s full HD, jestli to vůbec utáhnou, jestli bude možné spouštět hry atd.
Jarda
Ale zase to pokazili baterií i když říkají že je displej méně žravý tak stejně to Full HD bude mnohem více zatěžovat čipset takže bude úplně jedno jak to výrobce odladí protože takovou žalostnou baterii to vyždime během chvíle. Sice pěkně ale takovéhle kompromisy bych já dělat nechtěl :-(
IQLogic
Ich zákazníci musia skutočne spokojný ... pár mesiacov po sebe One X, potom One X+ a teraz Deluxe :) Aký zmysel má kupovať hi-end keď o pár mesiacov vyjde ďalší? Veď tie vlajkové lode nemajú absolútne žiadnu exkluzivitu ... a všimol som si, že Sony sa uberá podobnou cestou :/

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze